Nolurr hemn şmdi bi yardım edebilr misinz :(( ne yapmam lazım kendme hakim olamıyorm

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
Kızlar biz tam anlamıyla ayrılalı 3 gün oldu ama 2 haftadır görüşmüyoruz yüz yüze...Tabi ki nette ayrılık konuşması yaptık ama bana sevip sevmediğini söylemedi sorup bunlatmama rağmen sevmiyorum seni kes sesini vb gibi konuşmalar hiç geçmedi ayrılık sebebmzde cok sacma biraz ara verelim çok bunalttk brbrmmizi dedi çünkü benm aşırı kıskançlklrm vardı falan Kızlar ben şimdi sevgim için savaşmalı mıyım iş çıkışına gidip yüz yüze konuşsam sağlıklı olmaz mmı çünkü ben onu hala istiyorum ve vazgeçmek istemiyorum unutmak istemiyorummm yüz yüze konuşunca belki ikimizde duygularmzdan kesin emin oluuruzz ben emiinim ama onunda buna ihtiyacı vardır diye düşünüyorummm((( hep sarılsam geçecekmiş gibi geliyor( ne yapmam lazım ???????

Aşkın için savaşmak güzel bişey tabiki, karşındakinin halini tavrını da en iyi sen bilirsin ama bence böyle bişey yapma. Çünkü erkeklerde öyle bir ego var ki onsuz olamadağını anladıkları an (çok çok afedersiniz) bi tarafları tavan yapıyor. Yani sen geri döndükten sonra tekrar başlasanız bile nasılsa bu kız benim avucumun içinde diyip seni takmaması gibi yüksek bir ihtimal var. Yaşadım biliyorum.

Biliyorum her seyin fakrındaym ama o kadar özledim ki boğazmda düğümlendi resmen

Vazgecme tabi ama anlamsiz kiskancliklarda yapma bu bir hastaliga dönüsüyor kendini kaybediyorsun karsi taraftaki artik bunalim yasar hale geliyor, erkekler bu duruma hic dayanamaz..

Bir süre hic dokunma birak seni özlesin, yoksunlugunun ona biraz yansisin, onunda sensiz olmicagini anlasin..
Simdi daha gitme.. cok kesin düsün sözlerini iyi sec ama sakin ona onsuz yasayamicakmis gibi konusmalar yapma..
Hata yaptigini söyle vede ona güveninin oldugunu..

bence sen önce aşırı kıskançlık duygunu yenmeyi öğrenmelisin bundan emin olup öyle ilişkiniz hakkında konuşmalısınız sen şimdi gitsen konuşsan herşey düzelse 2 gün sonra yine aynı sebepten ayrılık olursa bu sefer dönüşü hiç olmaz ilişki de laçkalaşır onun senin bu huyundan vazgeçtiğine ikna olması gerekir

ayrıca rahat ol sen de niye kıkançlık yapıyorsun kasma gidecek olan başkasına zaten seninle olmasın öyle düşün kendine güven

ilişkiye ara vermek ne demek ya? dur bi sen bekle şimdi ben gidip daha iyi birini bulayım ha bulamazsam sana geri dönerim mi! gerçekten sevse oturur konuşur arkadaşım bak ben seni seviyorum sen de beni seviyorsun herşey güzel hoş da kıskançlığın beni boğuyo biraz sınır koysan falan filan o çocuktan hayır gelmez ben sana söyleyeyim

Bence hiç arama-sorma.
Döneceği varsa döner hatta emin ol seni ilgisiz görürse döner.
Ama karşı tarafın içinde sevgi namına birşey kalmamışsa hiç bekleme.

Bence üstüne düşme.

Düştükçe daha çok geri çekilr.

Bırak kendi haline.
Seviyorsa geri döner zaten...

erkek arkadaşının seni gerçekten sevdiğine eminmisin?sence sadece senin kıskançlığın yüzünden mi?ara verdi...sen ne kadar daraltmış olabilirsin ki?hem bayadır berabermişsiziniz madem bu adam bu zamana kadar senin bu kıskançlıklarına katlandı da şimdi ne oldu?bunları da düşünmek lazım..bence arama biraz sen de düşün ona yaptıklarını tek taraflı diyildir hiç bişey kıskanıyosan sence vardır bir nedeni öyle diyil mi?..neyse yanlışsam söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…