• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolurrrr bi tawsiyelerinizi yazın!!!

ndyatasayar

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
82
0
86
Konya
mrb kıslar o kadar cok bunaldım ki anlatamam ne yapmalıyım nasıl dawranmalıyım bilemiorum eşim o kadar cok ilgisizkii nasam olmuyo sürekli internete girip iddiaa oynamak istioo sürekli nette konuşmayı hiç sewmioo problemlerimizi konuşamıyorus şimdide bi telefon aldı ondan giriyo sürekli internete sıkıldım umursamaz nasıl ilgisini cekebilirim bazen diorumkii umursamayım karışmayım diorum ama dayanamıyor kızıyorum nabıyım nasıl dawranıyım eger dokunmasam sürekli nette bizim için bişeyler yapmasını istiyorum :26:

olurmu hiç öyle sey ya...
sert tepki verin gerekirse tel i kırın,bilgisayarı bozun,neti iptal ettirin.

hatta siz de televizyonu da kırın ya da verin birine.

aksamları öyle oturun.

zamanla birbirinizle yapacak seyler bulursunuz.

yakınlaşırsınız.

ne varsa aranızda hepsini devreden cıkarın.

sizinin yerinizde olsam evet bunu yapardım.

Son düzenleme:
sizin ne durumda olduğunuzu anlaması için eşinize karşı bir süreliğine çevrimdışı olun..

her şeyi yaptım bilgisayarı kırdım yoktu uzun zamandır ama işyerinde oynuomuş oynamıorum diodu şimdi aldım yeniden ewe gene başladı ne yapsam olmadı wazgeçiremedim netten kopamıyo bi türlü

canım ben evlenirken evime televizyon almadım.

bilgisayar da beraber film izlemeyeceksek acılmaz.

telefonlar masada bırakılır.

aksamları sadece benimle eşime aittir.

hiçbirşey sokmam araya.

2 senedir de eşimle canımızın sıkıldığını bilmem.beraber baska seyler yaparız.olmadı bos bos konusuruz.

sana kesin çözüm için tavsiyem budur.

Erken evlilikmi sizinki?
Birde cocuk resmi var avatarinda kocani o bebege benzettim, biraz pis pis et, büyüt onu, daha cocuk hareketlerini sergiliyor, sende öyle.
Ikinizde bana cocukca geldiniz, ikinizde daha büyüme asamasini bitirmemis, ve hayati bilmeden evlenmis gibi geldiniz, büyütün birbirinizi, zamanla gecer Insallah.
Bol bol dua et. Bol bol dua et.

eski konularına baktımda biraz uzun süredir gelen bir sorun sanırım eşinin ilgisizliği birde önceki konunda evi terkettiğini yazmışsın , burnunu sürt diycem ama evi terketmene rağmen hiç düzelme olmadı mı?

hyr ne yazıkki hiç bi şekilde ne istedigimi anlatamadım ona ben ona internete girmesin kös kös yanımda otursun demiorum kii tabiki girsin ama banada wakit ayırsın bnme konuşsun ilgilensin istiorum yanımda oturuor bazen ama aklı hep orda ne zaman wakit bulsa hemen koşuo netin başına cay dökmeye gitsem hemen telinden acıoo bulaşık yıkasam hemen acıoo cocugu uyutucam sen uyut ben warken uyumas bende bu arada nete bakıyım hemen bahanesi hazır biz 4 yıllık ewliyiz son 2 yıldır falan bu sorunumuz war nasıl yapcam nasıl dawrncam cözemedim nasıl yapsam naıl dawransamda anlasa bilmiorummm

Elinden geldigi kadar türkce yazmaya özen gösterirsen ne yazdigini anlayabiliriz.
Cok kötü ve hatali yazim seklin var, ne demek istedigini tam anlayamiyoruz.
Sana ne yapmamizi istiyorsun?
Sen daha hayatini kuramdan cocuk yapmissin, tabiki isler birbirine karisir.
Hersey bu hayatta zamanla olmali.

ne sorun olursa olsun duanın gücüne inanıyorum.bir arkadaş konu açmıştı yine,bir kaç kuran-ı kerimde geçen cümlelerle kocasının ilgisini kazandıgından bahsetmişti yanlış hatırlmıyorsam.o günden sonra bende denedim,ama allahın işi bilemem o kelimelermi yardımcı oldu ama eşim daha bi ilgili olmaya başladı.gerçi aman aman uçurum yoktu aramızda da belkide ben ilgisini o kelimelere bağladım.hakkında hayırlısı canım.tabiki öncelikle bişeyler yap sen ilgi göster,konuşmaya çalış.

Back
X