Nolursunuz bi bakın

Meleqimm1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
726
667
103
31
28 haftalik hamileyim ve 1 aydir sirtima kaburgalarima ani siddetli agri giriyor bazen 5 dk bazen 1 saat suruyor ve dayanamicak sekilde oluyorum yarin randevum var doktoruma sorucam ama cok korkuyorum kotu bisey varsa diye basina bole bisey gelen varmi int baktim bazi site normal diyor bazi sitede akcigerle ilgili kotu seyler yaziyor napicagimi sasirdim

ilk gebeliginizse normal bebeginizde büyümüş baskı yaptıgından olur ya kötü şeyi yok onun.ilk gebelerde olurmuş banada olurdu vucut genişliyor korkmayın..

Bebek büyüyor, yer daralıyor, yer değiştirip ayağını bacağını uzatıp gerinip esnedikçe kaburgaları zorluyor içeride. Çok normal içiniz rahat olsun, gene doktorunuza danışın tabii.

bebek büyüdüğünden kaynaklanıyor olabilir canım bide tansiyonuna bir baktırmanı öneririm sana vücudun üst bölümünde ani ağrılar yapabiliyormuş oda

Çok saolun ama bazen1 saat suruyor agriai yerimde duramiyorum o yuzden korkuyorum bebegim yapiyorsa cekmeye raziyim randevum yarin sorucam doktora

28 haftalik hamileyim ve 1 aydir sirtima kaburgalarima ani siddetli agri giriyor bazen 5 dk bazen 1 saat suruyor ve dayanamicak sekilde oluyorum yarin randevum var doktoruma sorucam ama cok korkuyorum kotu bisey varsa diye basina bole bisey gelen varmi int baktim bazi site normal diyor bazi sitede akcigerle ilgili kotu seyler yaziyor napicagimi sasirdim
canim sirt kaburga agrisi cekmen normal ama acinin siddetini biz bilemeyiz cok korktuguna gire baya siddetli normal deyipte doktoruna gitnemezlik yapma . ben kaburga agrisindan cok böbrek agrisi cektim gecmeseydi 8 aylikken sezayenle dogurtcaklardi

canim sirt kaburga agrisi cekmen normal ama acinin siddetini biz bilemeyiz cok korktuguna gire baya siddetli normal deyipte doktoruna gitnemezlik yapma . ben kaburga agrisindan cok böbrek agrisi cektim gecmeseydi 8 aylikken sezayenle dogurtcaklardi
Ben hayatimda ilk defa bolrle siddetli agri cektim daha onceleri sirtim agriyordu ama bu bambaska yerimde duramiyorum ahri girdiginde bugun randevum var doktoruma sorucam

Şimdi doktordan geldim bebegimin basi yukarida oldugu icin kaburgalarina baski yapiyor olabilir dedi dogumdan sonra eger gecmezse gogus hastaliklari bolumune gidicem insallah dogumdan snra gecer

Back
X