Noluur yardım ediiiinnn :(

xxxx_xxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
9
0
36
Tokat
Merhaba kızlar..
Sevgilimle Korunmalı ilişkiye girdik arkadan ilişki sonunda tam boşaldığı sırada prezervatif patladı. Sordum vajinaya değdimi diye Hayır değmedi dedi zaten öyle bi şey olunca hemen ayağa kalktım ve sildim ıslak mendille..
Adetime daha Çook var :S Yani hamile kalmam değiil mi :S Oda tam emin değil vajinaya değip değmediğinden. değmedi dedi ne yapacağımı bilemedim

bunu kimse bilemez ne desek boş ama insanlar ne kadar uğraşıyor da hamile kalıyor ya da bir türlü kalamıyor yani o kadar da kolay değildir heralde kalmak.ama Allah'ın takdiri tabiki.beklemekten ve kendini bu tür durumlara sokmamaya karar vermekten başka yapacağın birşey yok.....

İnternette okuyorum işte hamile kalmak için yumurtlama döneminde olmak lazım , yada boşalma sonrası ayağa kalkıldığında vajina içindeki spermler dışarı geri çıkar hamile kalmak isteyenler genellikle bi süre öyle yatarlarmış Napıcağımı bilemedim :/

öncelikle arkadan ilişkinin çok sağlıksız bişey olduğunu hatırlatarak (belki bu hatandan vazgeçer bir daha yapmazsın) söze başlayayım
ardından sorunu cevaplayım
bu şekilde hamile kalma ihtimalin imkansıza yakın
korkacak bişey olduğunu sanmam

Teşekkür ederim.. Uyardğın için de sağol kendisiyle görüşücem bu konuyu..
Ama korkumdan ne yapacağımı bilemedim :S Sağolun yine de..

arkadan ilişkide ne oluyor yahu??

Kuran_ı Kerimde bile kadınlarınıza helal yoldan yaklaşın diyor...Pes yaaaaaaaaaaa

arkadan ilişkide ne oluyor yahu??

Kuran_ı Kerimde bile kadınlarınıza helal yoldan yaklaşın diyor...Pes yaaaaaaaaaaa
ya bende esımle evlenmeden once bırlıkte yasadım bıseyler oldu yada olmadı .. ama evlılıkte bıle arkadan ilişki bana cok abest geliyor?

Takıldığınız tek yer orası mı ben size ne sordum siz ne diyosunuz. Ben neyin derdindeym siz neyin derdindesiniz. Sağolun yanii :'(

bak canım arkadan bırlıktelıkte bosalsın yada bosalmasın hamıle kalınmaz .. arkadan bırlıkte oldugunuza gore önü kullanmak ıstemıyorsunuz yani önle temas yokk .. ee hamıle falan kalman tamamen ımkansızzz.............anladın mı .. sana 20 haftalık hamıle evli bır kadın olarak tecrubelerımle yazıyorum

Düsük bir ihtimal.Ama neden böyle konulari acar burada sorarsiniz anlamiyorum.adetin gecip gecmedigine bakarsin.Gecerse eger alirsin bir test yaparsin ögrenirsin.burada ki insanlar ne bilsin sen hamile kalir misin kalmaz misin?benim yegenim de bakireyken hamile kaldi sevgilisinden evlendiler.Bir sürü olay olay olay.Bizler hala kapali bir toplumdayiz.insanlar olumsuz yanit verince neden sasiriyorsunuz anlamiyorum.

hamile kalman imkansıza yakın birşey bence ama olurda kalırsan ne yaparım diye düşün bence sen, ben 2 senedir hamile kalmak için tedavi görüyorum onun için sana cevap yazmak istedim bide bu aklına gelsin sonra yanlış karar vermek zorunda kalma

slm bende sözüme arkadan ilişkinin ne kadar sağlıksız ve yanlış ( günah) bir yöntem olduğunu söylemek isterim ama yapıp yapmamak sana kalmış
hamile kalmazsın okadar kolay değil çünkü merak etme insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…