Noluyo bana :(

Attonatofoli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
239
111
18
Hayirli aksamlar hanimlar. Nisanliyim dun sabaha karsi ruyamda nisanlimi gordum sarisin bi kiz bize brosur veriyomus cok bilgili kulturlu bi kizmis sonra benim nisanlimla bayagi muhbbete dalip gidiyolarmis ben durtuyorum hadi gidelim diye nisanlim sen git ben geliyotum diyomus. Kiskancliktan catliyorum ruyamsa ya beni birakir o kizla olursa diye cunku beni tamamen kenarda unutup kizla hahakiki sohbete dalmslar . Zzaten bikac gun once ilk defa bi tartisma yasadik ailelere kadar sonra toparladik ama tabiki biraz soguktuk birbirimize ondan mi artik kaybetme korkusumu bilmiyorum. Cok sukur suan daha iyiyiz. Ama bahsettigim ruyandan gozumu bi actim bedenim resmen titriyor kan ter icindeyim. Ellerim ayaklarim vucudum inanilmaz titiroyr. Ruya alti ustu ama niye o halde uyandim. Birde titredigimin farkindaydim. Ben niye titriyorumki suan dedim .odada zaten sicakti.Hemen telefona yapistim epilepsi belirtilerine falan baktim. Cok korktum acaba epilepsiyemi tetikliyor bazi korkularim yani kaybetme korkumda yok aslinda burbirmzii cok seviyoruz birbirmze karsi istekli ve eminiz ama birden oyle uyaninca ruyayi kotu yorumlamaya basladim :KK43: ayy allah esirgesin sixlerde boyle uyandiginz oldumu hic? İnsallah normal biseydir nette bisey bulamadim :KK43: allahim kimsenin basina vermesinde omur boyu bi hastalikla hayat surdurmek zor olur doktora gitmeyede korkuyorim duyacagim sonuc kotuyse diye :KK43:

Titremenize diyeceğim bir şey yok ama gördüğünüz rüyadan etkilenmeniz çok normal. Ablamın öleceğim diye evden çıkmadığı zamanları biliyorum çünkü :işsiz: Ama yinede bunu hayatınıza çok fazla yansıtmamaya,düşünmemeye çalışın yoksa her gördüğünüz rüyaya farklı anlamlar yüklerseniz hayat berbat bi hale gelir sizin için :KK43: Benimde hala unutamadığım rüyalarım vardır ama rüya adı üstünde :KK57:

Epilepsi rahatsizliginiz mi vardi yoksa uyandiginizdaki titremeyi epilepsiye mi yordunuz? Anlamadim ben. Ruyaniz hayrolsun. Seytan ruyasidir, anlatmayin ruyalarinizi.

Kötü rüyaları anlatmayin derler. Bilinçaltı oyunu bu bir şey yoktur. Yani umarım.

fazla terlediyseniz vucut susuz kalmis olabilir yada az su iciyorsanizda olur

Psikolojik tamamen fazl takmayın bence
Bir rüyaya ne kadar anlam yüklemişsiniz :KK51:
Rüyadan, ölümcül hastalığa kadar gelmişsiniz maşallah
Bir rüya için böyle yaparsanız adam bıkar.
Psikolojik destek almanızı öneririm
yok ruya icin degilde uykudan uyaninca titredim uzunnbi sure drdurmaya calsitigim halde usuttummu noldu acaba dedim. Sonra gayet iyiyim ama ruyadan etkilendim sinir krizi falanmi geciriyorum dedim.korktum farkind aolmadan epilepsi hastaliginami tetikliyorum diye.yok canm ya nisanlima bahdetmedim tabi boyle biseyden.bi hasta kiz vardi komsumuz.nisan atmisti kiz sadece tek bir noktaya baka kalmis agzi acik. Ailesi kollarina girrrek yurutuyo anlattilar nisanlisi vazgecti kizimizda uc gundur gozleri hep acik hareketsiz bir nktaya baka kaldi yuruyen bi olu dediler travm gecirmis kaybetme korkusu biyle biseymidir ondanmidir ruyamdaki kiskancligimin sinirini uyaninnca yasadim bu sinirle bi hastaligi tetiklemesinden korktum.
fazla terlediyseniz vucut susuz kalmis olabilir yada az su iciyorsanizda olur
bende oyle dusundumde insallah omdandir sanki olumcul bi hastalaiga yakalnmisim gibi kendi kendime nette arastirmalar yapiyorum doktorada gitmiyorum evet epilepsi baslangicin var vs der diye korkuyorm ins dddiginz gibidir defa yasadim gerci
hayatınızda ilk kez mi titrediniz :olamaz:
amma da büyütmüşsünüz, her titreyen epilepsi olsaydı...
ya hani sinir krizi gecirirken bi titrersin ya onla usuttugun zaman sicakta bile terlersin ellrrin ayaklarin uyusur bu ikisi arasinda bi titremeydi biseymi yasadim sarami tetikliyor onlem alayim ins normal bi durumdur diye sizleride merak ettim.ilkndefa yasadim bunu

Titremenize diyeceğim bir şey yok ama gördüğünüz rüyadan etkilenmeniz çok normal. Ablamın öleceğim diye evden çıkmadığı zamanları biliyorum çünkü :işsiz: Ama yinede bunu hayatınıza çok fazla yansıtmamaya,düşünmemeye çalışın yoksa her gördüğünüz rüyaya farklı anlamlar yüklerseniz hayat berbat bi hale gelir sizin için :KK43: Benimde hala unutamadığım rüyalarım vardır ama rüya adı üstünde :KK57:
oo onunki baya etkilenmeymis :) bende valla kucukken gorup etkilendigim ruyalarda var . ama iste bisanlimla buyuk bi kavga atlattik sonra baristik uzerine boyle ruya gorunce ruyamdan etkilenip sarayami yakalancam diye korktm

Epilepsi rahatsizliginiz mi vardi yoksa uyandiginizdaki titremeyi epilepsiye mi yordunuz? Anlamadim ben. Ruyaniz hayrolsun. Seytan ruyasidir, anlatmayin ruyalarinizi.
yok cok sukur sagligim iyi ruyadan oyle uyaninca titreyerek eipilepsifalanmi var bende niye titiryorum dedim.ruyamdan da etkilendim sanirim nisnalimla buyuk tartisip baristik boyle b ikaybetme korkusu oldu bende. Ruyadada baska kizla gorunce bu sekilde uyandim :) sacma ama korktum valla bi baslangicmi bi tetiklememi nedir nettede bisey yok . ama hepiniz cok sag olun cevaplar icin

Epilepsi ile ne alakası var anlayamadım ki canım. O tarz bir şey olsa beyin kendini kapatıyor bilincini kaybediyorsun yani. Kötü rüya görmüşsün normal böyle olması bende hüngür hüngür ağlayarak uyanırım kötü rüya görünce pek anlam yüklemek gerekmiyor..

Back
X