- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
Hayirli aksamlar hanimlar. Nisanliyim dun sabaha karsi ruyamda nisanlimi gordum sarisin bi kiz bize brosur veriyomus cok bilgili kulturlu bi kizmis sonra benim nisanlimla bayagi muhbbete dalip gidiyolarmis ben durtuyorum hadi gidelim diye nisanlim sen git ben geliyotum diyomus. Kiskancliktan catliyorum ruyamsa ya beni birakir o kizla olursa diye cunku beni tamamen kenarda unutup kizla hahakiki sohbete dalmslar . Zzaten bikac gun once ilk defa bi tartisma yasadik ailelere kadar sonra toparladik ama tabiki biraz soguktuk birbirimize ondan mi artik kaybetme korkusumu bilmiyorum. Cok sukur suan daha iyiyiz. Ama bahsettigim ruyandan gozumu bi actim bedenim resmen titriyor kan ter icindeyim. Ellerim ayaklarim vucudum inanilmaz titiroyr. Ruya alti ustu ama niye o halde uyandim. Birde titredigimin farkindaydim. Ben niye titriyorumki suan dedim .odada zaten sicakti.Hemen telefona yapistim epilepsi belirtilerine falan baktim. Cok korktum acaba epilepsiyemi tetikliyor bazi korkularim yani kaybetme korkumda yok aslinda burbirmzii cok seviyoruz birbirmze karsi istekli ve eminiz ama birden oyle uyaninca ruyayi kotu yorumlamaya basladim
ayy allah esirgesin sixlerde boyle uyandiginz oldumu hic? İnsallah normal biseydir nette bisey bulamadim
allahim kimsenin basina vermesinde omur boyu bi hastalikla hayat surdurmek zor olur doktora gitmeyede korkuyorim duyacagim sonuc kotuyse diye