- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
Psikolojik tamamen fazl takmayın bence
yok ruya icin degilde uykudan uyaninca titredim uzunnbi sure drdurmaya calsitigim halde usuttummu noldu acaba dedim. Sonra gayet iyiyim ama ruyadan etkilendim sinir krizi falanmi geciriyorum dedim.korktum farkind aolmadan epilepsi hastaliginami tetikliyorum diye.yok canm ya nisanlima bahdetmedim tabi boyle biseyden.bi hasta kiz vardi komsumuz.nisan atmisti kiz sadece tek bir noktaya baka kalmis agzi acik. Ailesi kollarina girrrek yurutuyo anlattilar nisanlisi vazgecti kizimizda uc gundur gozleri hep acik hareketsiz bir nktaya baka kaldi yuruyen bi olu dediler travm gecirmis kaybetme korkusu biyle biseymidir ondanmidir ruyamdaki kiskancligimin sinirini uyaninnca yasadim bu sinirle bi hastaligi tetiklemesinden korktum.Bir rüyaya ne kadar anlam yüklemişsiniz
Rüyadan, ölümcül hastalığa kadar gelmişsiniz maşallah
Bir rüya için böyle yaparsanız adam bıkar.
Psikolojik destek almanızı öneririm
bende oyle dusundumde insallah omdandir sanki olumcul bi hastalaiga yakalnmisim gibi kendi kendime nette arastirmalar yapiyorum doktorada gitmiyorum evet epilepsi baslangicin var vs der diye korkuyorm ins dddiginz gibidir defa yasadim gercifazla terlediyseniz vucut susuz kalmis olabilir yada az su iciyorsanizda olur
ya hani sinir krizi gecirirken bi titrersin ya onla usuttugun zaman sicakta bile terlersin ellrrin ayaklarin uyusur bu ikisi arasinda bi titremeydi biseymi yasadim sarami tetikliyor onlem alayim ins normal bi durumdur diye sizleride merak ettim.ilkndefa yasadim bunuhayatınızda ilk kez mi titrediniz
amma da büyütmüşsünüz, her titreyen epilepsi olsaydı...
oo onunki baya etkilenmeymis :) bende valla kucukken gorup etkilendigim ruyalarda var . ama iste bisanlimla buyuk bi kavga atlattik sonra baristik uzerine boyle ruya gorunce ruyamdan etkilenip sarayami yakalancam diye korktmTitremenize diyeceğim bir şey yok ama gördüğünüz rüyadan etkilenmeniz çok normal. Ablamın öleceğim diye evden çıkmadığı zamanları biliyorum çünküAma yinede bunu hayatınıza çok fazla yansıtmamaya,düşünmemeye çalışın yoksa her gördüğünüz rüyaya farklı anlamlar yüklerseniz hayat berbat bi hale gelir sizin için Benimde hala unutamadığım rüyalarım vardır ama rüya adı üstünde
yok cok sukur sagligim iyi ruyadan oyle uyaninca titreyerek eipilepsifalanmi var bende niye titiryorum dedim.ruyamdan da etkilendim sanirim nisnalimla buyuk tartisip baristik boyle b ikaybetme korkusu oldu bende. Ruyadada baska kizla gorunce bu sekilde uyandim :) sacma ama korktum valla bi baslangicmi bi tetiklememi nedir nettede bisey yok . ama hepiniz cok sag olun cevaplar icinEpilepsi rahatsizliginiz mi vardi yoksa uyandiginizdaki titremeyi epilepsiye mi yordunuz? Anlamadim ben. Ruyaniz hayrolsun. Seytan ruyasidir, anlatmayin ruyalarinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?