Noluyo bana

Kumrlmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
111
11
28
35
Arkadaslar bi bakin nolur adetim bugun 10 gün gecikti adet döngum 30.36 arasi 36 yi kendimi bildim bileli hiç geçmedi adet ağrilarim vardi bel ağrilarim normalde adete on gün kala gögüs ağrilarim olur bu ay adet geçtikten sonra başladi dün dayanamadim dedim kan testi yptiriyim yptirdi 2.30 küçük yani negatif çikti bugün kasik ağrilarim oldu gün içinde ve iki üç kere pembe akintim oldu daha sökülmdim ve gögüs ağrim falanda klkti kendimide heran adet olcakmişim gbi hissediyorum böyle yaşayipta hamile olan varmi sökülürmuyum acaba yoksa yerleşme gbi bişeymi

Arkadaslar bi bakin nolur adetim bugun 10 gün gecikti adet döngum 30.36 arasi 36 yi kendimi bildim bileli hiç geçmedi adet ağrilarim vardi bel ağrilarim normalde adete on gün kala gögüs ağrilarim olur bu ay adet geçtikten sonra başladi dün dayanamadim dedim kan testi yptiriyim yptirdi 2.30 küçük yani negatif çikti bugün kasik ağrilarim oldu gün içinde ve iki üç kere pembe akintim oldu daha sökülmdim ve gögüs ağrim falanda klkti kendimide heran adet olcakmişim gbi hissediyorum böyle yaşayipta hamile olan varmi sökülürmuyum acaba yoksa yerleşme gbi bişeymi
Selam arkadaşım bende yeni hamileyim 6 haftayım. Benimde senin gibi aktı akacak adet sancım oldu hala da arada oluyor. Pembe leke geldi gün içinde iki kere peçeteye silince hatta ağrım o kadar vardı ki ben regl oldum sandım sonra zaten ağrım hafifledi bir daha leke gelmedi. 10 gün baya bir süre ama geç döllenme olabilir o yüzden değerin yavaş artıyor kana geçmemiş olabilir böyle olanlar oluyor iki gün sonra tekrarla eğer olmazsan onda da negatifse başka bir sebebten gecikmiştir

Selam arkadaşım bende yeni hamileyim 6 haftayım. Benimde senin gibi aktı akacak adet sancım oldu hala da arada oluyor. Pembe leke geldi gün içinde iki kere peçeteye silince hatta ağrım o kadar vardı ki ben regl oldum sandım sonra zaten ağrım hafifledi bir daha leke gelmedi. 10 gün baya bir süre ama geç döllenme olabilir o yüzden değerin yavaş artıyor kana geçmemiş olabilir böyle olanlar oluyor iki gün sonra tekrarla eğer onda da negatifse başka bir sebebten gecikmiştir

Inşallah canim hayirlisiyla bakalim az önce yine akintiyla gelmis pmbe leke hakkimizda hayirlisi

Belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekleyip yine kan ver bence

Bu yaziyi yazarken saat 12 ti geçmişti ya yani bugün 40 gün oldu

İnşallah öyledir ama bu oldum olucam.halleri gelip gittikçe hasta olucam diye düşünüyorum sahurdada leke gördüm pembe şuan bişsy yok

Rengi açik kahverengiyle beraber biraz yoğinlaşti
Birebir aynı durumdaymışız. 33 gün benim döngü, adet zamanı pembe bir iki damla oldu 3 4 gündür. Deli gibi bel ağrısı çekiyorum. Siz olabildiniz mi 26 martta yazmışsınız en son.

Birebir aynı durumdaymışız. 33 gün benim döngü, adet zamanı pembe bir iki damla oldu 3 4 gündür. Deli gibi bel ağrısı çekiyorum. Siz olabildiniz mi 26 martta yazmışsınız en son.
Oldum canim 10 gün gecikmeli adet oldum bu ayda günum geldi sayilir

Back
X