• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluyo bana...

Aynı şeyleri tekrarlamak yerine yeni uğraş ve hobiler edinmelisin bence ilişki sonrası klasik sıkıntılar bunlar.Zamanla geçer üzülme

kendini eve kapatınca hiç bişey olmuyo canım.seni duymayanları sende duyma.benimde 4 yıllık ilişkim bitti hemde benden ayrılmadan başka biriyle görüştü onla evlencekmiş beyfendi.iyi ol.iyi olduğunu görsünler.bu seni üzenlere en güzel cewap.bende hep karalar bağladım yıllardır ne oldu koca bi hiçççç.şimdi iyyim mutluyum herkes görüyo iyi olduğumu ve herkes benle iletişimie geçmek istiyo.
iyi ol mutlu görün.olmasan bile rol yap.içindekileri yüreğindekileri okumasın kimse

Aynı şeyleri tekrarlamak yerine yeni uğraş ve hobiler edinmelisin bence ilişki sonrası klasik sıkıntılar bunlar.Zamanla geçer üzülme

Yenilikler benımde aklımda ah bide uyuglayabilsem teşkkür ederim canım :25:

kendini eve kapatınca hiç bişey olmuyo canım.seni duymayanları sende duyma.benimde 4 yıllık ilişkim bitti hemde benden ayrılmadan başka biriyle görüştü onla evlencekmiş beyfendi.iyi ol.iyi olduğunu görsünler.bu seni üzenlere en güzel cewap.bende hep karalar bağladım yıllardır ne oldu koca bi hiçççç.şimdi iyyim mutluyum herkes görüyo iyi olduğumu ve herkes benle iletişimie geçmek istiyo.
iyi ol mutlu görün.olmasan bile rol yap.içindekileri yüreğindekileri okumasın kimse

Yapım gereği üzüldüğümü kimseye belli edemem canım (sevdiğim tek huyumdur :101:) 4 yıldır evlencez evlencez diyen adam şimdi gelmiş ben hazır değilim evliliğe diyo sanki ben koşa koşa gidiyodumya ona neyse.. Çok haklısn canım üzülmeye değmiyo ama işte o anılar varya o anılar :24:

Demekki senin için hayırlı biri değilmiş canım. Mutlaka üzüleceksin belli bir süre.. Farklı uğraşlar bulabilir, kendini meşgul edebilirsin.. örn: yabancı dil kursu, enstrüman kursu, spor merkezleri vb.. hem yeni arkadaşlar edinirsin değişiklik olur.
Allah'ın izin verdiği sürece yaşamak güzel şey :16:

Şuan için kafan rahat değil bi kere..
Ne kadar yeni uğraşlarda edinsen , gitmeyecek ki bu sıkıntın ..
Vakit öldüreceksin . Ne yaptıklarından anlayacaksın ne de yaptığın işlerden zevk alıp mutluluk duyacaksın..
Bu psikolojiyle çok zor.

Bende bir süre böyle odanda kapalı kalman, iyi..
Bünyene yalnızlığın dozunu fazlasıyla stokla..

Zamanı geldiğinde de , bir uğraş edinirsin..

Demekki senin için hayırlı biri değilmiş canım. Mutlaka üzüleceksin belli bir süre.. Farklı uğraşlar bulabilir, kendini meşgul edebilirsin.. örn: yabancı dil kursu, enstrüman kursu, spor merkezleri vb.. hem yeni arkadaşlar edinirsin değişiklik olur.
Allah'ın izin verdiği sürece yaşamak güzel şey :16:

Sizlerle konuşmak bana iyi geliyo ya:87: Spora gitmeyi düşünüyorum canım şöyle bi güzel fazlalarımdan kurtulup saçımı başımı vee hayatımı değiştirip cıkmak istiyorum karsına ne kaybettiğin görsün diyee :9:

Şuan için kafan rahat değil bi kere..
Ne kadar yeni uğraşlarda edinsen , gitmeyecek ki bu sıkıntın ..
Vakit öldüreceksin . Ne yaptıklarından anlayacaksın ne de yaptığın işlerden zevk alıp mutluluk duyacaksın..
Bu psikolojiyle çok zor.

Bende bir süre böyle odanda kapalı kalman, iyi..
Bünyene yalnızlığın dozunu fazlasıyla stokla..

Zamanı geldiğinde de , bir uğraş edinirsin..

Çok haklısınız şuan içimden çok şeyler yapmak geliyo ama bi türlü uygulayamıyorum. bi süre daha odamda film keyfi yapmak istiyorum :ssz:

Bu dünyaya ayır bireyler olarak ve tek başına ayakta durabilecek yeteneklerde geldik. Bazısı aile açısından çok şanslıydı hayatları boyu içli dışlı oldular ama aileler göçüp gidince yine yalnız kaldılar kaldıramadılar.

Hepimiz bir şekilde tutunuyoruz hayata. Karamsar olunarak ömür geçip gitmiyor ne yazıkki kendimizi daha da hasta ediyoruz.
Ben de yalnız başımayım evde eşim yok şuan hoş olsa da çok iglilenmez.

Şimdi alacağım bir roman elime yatana kadar okuyacağım. Yalnız uyusam ne yazar ki, hatta yalnız ölsem ne yazar zaten Allah'tan başka kim bilir beni benim kadar hatta benden çok. O var yanımızda ve aslında çok şanslıyız.

Back
X