noluyooo bana biri söylesinnn !!!

elnare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
808
51
68
32
son zamanlarda biseyler oldu bana !! :26::26:eskide uysal sevecen herkesle aram iyi olan kimseyle kavga etmeyen guler yüzlü birisiydim .... şimdi böylemi herkesle aram bozuk kimseyle anlasamıyorum herkesle bir polemge giriyorum esimin ailesiyle tartıstım.. dayım kiziyla tartıstım alt komsuyu rencide ettim esimin kasiyeriyle tartıltım kadın kııldı bana eıimle sık sık kavga eder olduk sosyal aglarda hep kavga ediyorum hangise konu üzerine :6: bakarsaniz ben haklıyım ama herkesle kavgalı olunca kendimde suc arıyorum ben boyle degildim herkes cok severdi beni simdi herkes küs bana esimde sogudu benden belli etmemege calışıyor ama farkındayım sorun nerde noldu bana dunyaya bakışımmı degisti noldu anlamıyorum piskolojim alt üst oldu etrafimda kimse kalmayacak bu gidisle :50: akıla ihtiyacım var

bence ikisi de değil evdeysen çalışmıyosan sıkıntıdan eminim konuşurken cvp verdiğinde (tartışma esnasın da) kendini rahatçlatmış gibi hissediyordur.sonra da pişman oluyor yazdıklarından bu çıkıyor bence

bence ikisi de değil evdeysen çalışmıyosan sıkıntıdan eminim konuşurken cvp verdiğinde (tartışma esnasın da) kendini rahatçlatmış gibi hissediyordur.sonra da pişman oluyor yazdıklarından bu çıkıyor bence

Konu sahibi adına cevap vermişsin. O Cevabı size yazmadım .

son zamanlarda biseyler oldu bana !! :26::26:eskide uysal sevecen herkesle aram iyi olan kimseyle kavga etmeyen guler yüzlü birisiydim .... şimdi böylemi herkesle aram bozuk kimseyle anlasamıyorum herkesle bir polemge giriyorum esimin ailesiyle tartıstım.. dayım kiziyla tartıstım alt komsuyu rencide ettim esimin kasiyeriyle tartıltım kadın kııldı bana eıimle sık sık kavga eder olduk sosyal aglarda hep kavga ediyorum hangise konu üzerine :6: bakarsaniz ben haklıyım ama herkesle kavgalı olunca kendimde suc arıyorum ben boyle degildim herkes cok severdi beni simdi herkes küs bana esimde sogudu benden belli etmemege calışıyor ama farkındayım sorun nerde noldu bana dunyaya bakışımmı degisti noldu anlamıyorum piskolojim alt üst oldu etrafimda kimse kalmayacak bu gidisle :50: akıla ihtiyacım var

Bu şikayetlerinin yanında halsizlik,yorgunluk,sürekli uyku hali,saç dökülmesi,ciltte kuruluk,üşüme gibi problemlerinde varsa tiroid hormonlarına bir baktır...bu yaz aynı sinirli hali yaşadım meğerse tiroidimde sorun varmış...

herkes kendi görüşünü söyleyebilir bence. Tepki lüzumsuz

Bu şikayetlerinin yanında halsizlik,yorgunluk,sürekli uyku hali,saç dökülmesi,ciltte kuruluk,üşüme gibi problemlerinde varsa tiroid hormonlarına bir baktır...bu yaz aynı sinirli hali yaşadım meğerse tiroidimde sorun varmış...
allah allah neymis ki o oyle ilk kes duyuyorum sinirli halim bvar sac dokulmesi yok fakat sac uzanma sorunum var gec uzuyor

Gerçeklerimi söylemeye başladın ((; yoksa gerçekleri görmeyemi ;;)
soylemeye basladim hep goruyordum mesela kasiyerimiz hep isten kaytariyordu yasina basina bakip saygi duyuyordum kadin 40 yasinda ama son uyarimda bayaga bir hirpaladim kadini kustu ne ozur dileyemem ne kusmesini istemiyorum

İnsan evli olunca artık hayata daha bir gerçekçi bakıyor o yüzden... Olgunlaşıyorsun artık bir çok görmezden yada umursamadığın bir çok şey gözüne batıyor insanın...Psikolojin bozuk değil sadece artık hayat toz pembe değil :34:

Bir kisi, iki kisi olsa tamam da, herkesle kavga ediyorsan, hatta hizini alamayip dedigin gibi sosyal platformlarda bile kavga ediyorsan sorun sendedir. "Gercekciyim" diye hareketlerine kilif bulma bence. Oz elestiri vakti gelmis.

Isin, bir mesguliyetin var mi, depresyonda misin, ilgi mi istiyorsun,... Bunun bircok sebebi olabilir.

soylemeye basladim hep goruyordum mesela kasiyerimiz hep isten kaytariyordu yasina basina bakip saygi duyuyordum kadin 40 yasinda ama son uyarimda bayaga bir hirpaladim kadini kustu ne ozur dileyemem ne kusmesini istemiyorum

Söyleme tarzını değiştirebilirsin , daha yumuşak bir dille , kırıcı olmadan . Bunun Yolu'da biriktirme , anında söyle . Dediğin gibi görmezden gelme süresinde epey dolmuşsun (; zamanında . Birde seni anladığını hissettiğin kendini iyi hissettiğin insanlarla daha sık beraber ol . Son olarak , dünyada iyi kötü haklı haksız iç içe . Biz bunu değiştiremeyiz .. İnsanları ve fikirlerini olduğu gibi kabul edicez ...

Ayrıca karı, koca arasında küslük olmaz . İki kavgadan soğumaz endişe etme . Tekrar etmez , Telafi edersin . Ama sakın başkalarına kızıp , eşinden çıkarma ); sorun sende değil , herkesle iyi olmak zorunda değilsin . Ama herkesle küsmek zorundada değilsin . Dediğim gibi , tepkini zamanında yumuşak bir dil uslupla bildir .

Bazen geldi mi üst üste gelir herşey... ama belki de sandığın kadar haklı değilsindir her konuda..
Mesela eşinin iş yerinde çalışan biriyle tartışman doğru değil, haklı olabilirsin ama eşinle konuşup uyarmasını sağlayabilirdin, çünkü eşinin iş yeri olsa bile çalışanları uyarma hakkına sahip olmadığını düşünüyorum..
bu forumda kim patronunun eşinden azar işitmek ister?

hayatimda hickimseye anlatamayacagm bi ailevi sir var esimle ilgili belkide o beni bu duruma saldi:26:

buyuk ıhtımalle ondandır benımde buna benzer bır dönemım olmuştu ve oda ailevı bır problemımle ılgılıydı

İnsan evli olunca artık hayata daha bir gerçekçi bakıyor o yüzden... Olgunlaşıyorsun artık bir çok görmezden yada umursamadığın bir çok şey gözüne batıyor insanın...Psikolojin bozuk değil sadece artık hayat toz pembe değil :34:
galibaa :26: hakli ola bilirsin

benim de aklıma şu soru geldi ? eşin bu aralar sana karsı ilgisiz mi ,ve cinsel hayatınız devam edior mu ? bazı kadınlar esleriyle cinsel hayatları bozulunca etrafa karsıda saldırgan negatif olabiliyor.

Back
X