Nomesis

Pelemar

tripkolik
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
24
4
1
35
Kızlar hamileligind nomesis isimli bulantı ilacını kullanan var mi doktorum bana verdi ama paralı bi ilaç ve internette açıklaması yokk

Ben premesis diye bir ilaç kullanmıştım hem folik asit hem bulantı giderici ,bu bahsettiğin ilacı daha önce duymadım

Bende ilkkez gördüm kullanıyorum ama bin korkuyla içinde b vitamini zencefil falan var seninki bitkisel miydi bulantilalarini geçirdi mi çok kötü durumdayım ben 12+3 deyim gecmiyor

Bende ilkkez gördüm kullanıyorum ama bin korkuyla içinde b vitamini zencefil falan var seninki bitkisel miydi bulantilalarini geçirdi mi çok kötü durumdayım ben 12+3 deyim gecmiyor

Benim aşırı bulantim olmadı ama yinede bulantı döneminde iyi gelmişti ilacın içeriğini çok hatırlamıyorum
Ama aşırı bulantı varsa hiç bir ilaç tam olarak iyi gelmiyor inşallah kısa sürede geçer
Doktoruna dramamin diye bir ilaç var onuda sor kuvvetli bir bulantı önleyici belki o bir nebze fayda eder

Onuda kullandım metpamid de etki etmedi kaç hafta daha bu şekilde geçecek bilmiyorum

Benim de aşırı bulantılı geçmişti ilk aylarım. 13. Haftadan sonra geçmişti. Sadece sabah bulantısı kalmıştı.
İnşallah sizin de geçer biran önce.

Ben zofran kullanmıştım o bile işe yaramıyordu, serum aldım vs hepsi boş.. Doğurana kadar kustım.
Çok bulantın varsa hiçbir ilaçtan yana beklentiye girme diye söylüyorum.
İnş kısa sürede geçer, ne berbat birşey olduğunu maalesef çok iyi biliyorum.

Kızlar hamileligind nomesis isimli bulantı ilacını kullanan var mi doktorum bana verdi ama paralı bi ilaç ve internette açıklaması yokk

Nomesis değil de premesis kullandım. Güzel bir ilaçtı tamamen bulantılarımı kesti zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum. Üzerinde zaten omega3 destekli veya folik asit destekli olduğu yazar mutlaka.

En etkili ilaçlardan biri Zofer baya da pahalı bir ilaç SGK ödemiyor ama o bile etki etmedi bana. Bebeğim 4 aylık olduktan sonra geçti bulantılarım. Sabredin..

Son düzenleme:
ben kullanıyorum.daha yepyeni o yüzden bilgilere ulaşamıyorsun :)

Back
X