Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ilkkez gördüm kullanıyorum ama bin korkuyla içinde b vitamini zencefil falan var seninki bitkisel miydi bulantilalarini geçirdi mi çok kötü durumdayım ben 12+3 deyim gecmiyor
Bende ilkkez gördüm kullanıyorum ama bin korkuyla içinde b vitamini zencefil falan var seninki bitkisel miydi bulantilalarini geçirdi mi çok kötü durumdayım ben 12+3 deyim gecmiyor
Benim aşırı bulantim olmadı ama yinede bulantı döneminde iyi gelmişti ilacın içeriğini çok hatırlamıyorum
Ama aşırı bulantı varsa hiç bir ilaç tam olarak iyi gelmiyor inşallah kısa sürede geçer
Doktoruna dramamin diye bir ilaç var onuda sor kuvvetli bir bulantı önleyici belki o bir nebze fayda eder
Ben zofran kullanmıştım o bile işe yaramıyordu, serum aldım vs hepsi boş.. Doğurana kadar kustım.
Çok bulantın varsa hiçbir ilaçtan yana beklentiye girme diye söylüyorum.
İnş kısa sürede geçer, ne berbat birşey olduğunu maalesef çok iyi biliyorum.
Nomesis değil de premesis kullandım. Güzel bir ilaçtı tamamen bulantılarımı kesti zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum. Üzerinde zaten omega3 destekli veya folik asit destekli olduğu yazar mutlaka.
En etkili ilaçlardan biri Zofer baya da pahalı bir ilaç SGK ödemiyor ama o bile etki etmedi bana. Bebeğim 4 aylık olduktan sonra geçti bulantılarım. Sabredin..