nomunomuchua
bizimkiler sık sık gelecek canım kardeşlerim yanımda kalacak zaten tek değilim yani
Nomum mükemmel düzgün yapacağım diye yorma kendini benden iyi biliyorsundur yaranamazsın hele hele veli milletine. Ben olsam öyle pek söz hakkı tanımazdım fazla katı duruyor sözlerim ama inan ki değil, ben de insanlarla birebir muhatap olduğum bir iş yapıyorum ne zaman birine iyilik yapsam ayağıma bir şekilde dolanıyor bir de sen kötü oluyorsun. Daha geçen gün başıma geldi baya bi tartıştık firmanın biriyle kendi hatası olan bir şey yüzünden beni suçladı suçladı sonra oturdu ağladı bir de karşımda iyice sinirimi bozdu valla bir saat sinirden elim ayağım titredi. Halbuki izne ayrılmadan önce mecbur olmadığım halde işlerini öne almıştım yerime bakacak arkadaştan da rica etmiştim bazı işlemleri yapması için. Yaranamıyorsun anlayacağın gelip höykürüyorlar üstüne
Hele hele kamu görevlisiysen yandın benim vergilerimle çalışıyorsun diye bık bık etmiyorlar mı deli oluyorum, be vitaminsiz gelirin yüzdesine vursan ben senden kat kat fazla vergi veriyorum senin gibi vergi kaçırmıyorum devletten. 40 sene öncesinin hırkayla örgü ören memur teyzeleri var sanıyorlar hala kamuda, işi yetişsin diye amirler kan alıyor bi tarafımızdan haberleri yok. Amiyane tabirle köpek çekeceksin millete o zaman hizaya geliyorlar
Ben de iyi doldum ha işyerinde, o kadar sakin insanım gırtlaklayasım geliyor yeminle milleti