Noona'nın Zayıflama Serüveni

Noona_noona

Bol dua,az keşke...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.396
2.009
133
Merhabalar Arkadaşlar

Ben de zayıflamayı kafama koydum. Düğünüme 2 ay var kısmetse
Kendimi açıkçası kilolu görmüyordum ama fotoğraflar ve pantolondan fışkıran göbeğim dur demem gerektiğini hatırlattı bana
Sabah ve öğlen yemeğimde sıkıntı olmuyor aslında yani gerçekten çok az yiyorum. Ama akşam eve geç döndüğüm için 8'i buluyor akşam yemeği malesef...
Gün gün yazacağım inşallah yediklerimi. Destek veren, katılmak isteyen arkadaşları bekliyorumm :spor:

BOY:1.70
KİLO:69,00 :KK12::kızgın::KK43:/24.8.2017

Son düzenleme:
Merhaba hayırlı olsun inşaALLAH günlüğün 2 ay hiçte az değil gerçi ne kadar kilo vermek gerek bilmiyorum ama eminim isteyince yapar insan Allah'ın izniyle
Kolay gelsin sağlıklı bol eksiler olsun inşaALLAH
4-5 kilo gitse şuanlık kafi aslında başaracağıma inanıyorum En Büyük KK
Sizde diyet sürecindeyseniz birbirimize destek olabiliriz:KK24:

4-5 kilo gitse şuanlık kafi aslında başaracağıma inanıyorum En Büyük KK
Sizde diyet sürecindeyseniz birbirimize destek olabiliriz:KK24:
Sarkan göbiş varsa sporu ihmal etme sadece zayıflamak sikilasmak sağlamaz ve insan evlendikten sonra kilo alabiliyor plank yapmanı tavsiye ediyorum

Merhabalar Arkadaşlar

Ben de zayıflamayı kafama koydum. Düğünüme 2 ay var kısmetse
Kendimi açıkçası kilolu görmüyordum ama fotoğraflar ve pantolondan fışkıran göbeğim dur demem gerektiğini hatırlattı bana
Sabah ve öğlen yemeğimde sıkıntı olmuyor aslında yani gerçekten çok az yiyorum. Ama akşam eve geç döndüğüm için 8'i buluyor akşam yemeği malesef...
Gün gün yazacağım inşallah yediklerimi. Destek veren, katılmak isteyen arkadaşları bekliyorumm :spor:
Hayırlı olsun cnm.. ilk mesaja boy kilo ve hedef kilonı yazarsan daha iyi olur. . Hem kendin motive olursun hemde hedefine ulaşman daha kolay olur.. 2 ay uzun bi süre.. en az 7-8 kilo verebilirsin :))

Sarkan göbiş varsa sporu ihmal etme sadece zayıflamak sikilasmak sağlamaz ve insan evlendikten sonra kilo alabiliyor plank yapmanı tavsiye ediyorum

Yorumunuz için teşekkür ederim :))
Bende evlendikten sonra daha çok kilo almaktan korkuyorum açıkçası o yüzden şimdiden yeme düzenimi değiştirmek istiyorum
Plankı duymmaıştım daha önceden hemen bakacağım teşekkürler :KK49:

Hayırlı olsun cnm.. ilk mesaja boy kilo ve hedef kilonı yazarsan daha iyi olur. . Hem kendin motive olursun hemde hedefine ulaşman daha kolay olur.. 2 ay uzun bi süre.. en az 7-8 kilo verebilirsin :))
Teşekkür ederim yazarken atlamışım hemen düzelyeip kilo ve boy bilgimi ekledim.:)

Merhaba, diğer bir noona olaraktan istersen birbirimize destek olabiliriz ! Ben de 71 kilo ile başladığım serüvenime 62.3 kilo olarak devam ediyorum ve şimdilik amacım 50 (her ne kadar 42 kilo olmayı hedeflesem de ilk başta 50 olmak için çabalıyorum) Umarım kilolarını güzel güzel verirsin ^^

Merhaba, diğer bir noona olaraktan istersen birbirimize destek olabiliriz ! Ben de 71 kilo ile başladığım serüvenime 62.3 kilo olarak devam ediyorum ve şimdilik amacım 50 (her ne kadar 42 kilo olmayı hedeflesem de ilk başta 50 olmak için çabalıyorum) Umarım kilolarını güzel güzel verirsin ^^
Ahhh ah bende o rakamları gorurmuyum acep

Ahhh ah bende o rakamları gorurmuyum acep

Kızlar hoşgeldiniz :)
Sevgili rxxsy rxxsy ne güzel kilo vermişsiniz. Nelere dikkat eetiniz, neler yaptınız biraz tüyo alabilir miyim :KK49:
Sevgili Esra_4378 Esra_4378 irademizle birlikte kiloları vereceğiz inşallahEn Büyük KK
İşyterinde öğle menüsünde muzlu puding varmış aklım kaldı ama yememeliyim:duduk:. Ne kadar az tatlı o kadar kilo kaybı :KK49:

Kızlar hoşgeldiniz :)
Sevgili rxxsy rxxsy ne güzel kilo vermişsiniz. Nelere dikkat eetiniz, neler yaptınız biraz tüyo alabilir miyim :KK49:
Sevgili Esra_4378 Esra_4378 irademizle birlikte kiloları vereceğiz inşallahEn Büyük KK
İşyterinde öğle menüsünde muzlu puding varmış aklım kaldı ama yememeliyim:duduk:. Ne kadar az tatlı o kadar kilo kaybı :KK49:
Profilimden açtığım konuda en son yaptığım yorumu okursan eğer anlarsın uzun uzun yazamadım şimdi :D

Profilimden açtığım konuda en son yaptığım yorumu okursan eğer anlarsın uzun uzun yazamadım şimdi :KK70:

Merhabalar :))))
Bi yandan iş bi yandan düğün telaşı koşturup durmaktan konu açtığımı unutmuşum :KK17:
Bakıyorum hemen konunuza :)

Günlüğü baya ihmal etmişim vakit geçmiş ama ben hala kilo verme derdindeyim ama bu sefer kararlıyım
Güncel kilom:70
İlk hedefim:65
Tartıda 60'ı görene kafar devam
Öyle şatafatlı diyet menülerimden yok bir diyetisyenimde
Kendimce bişeyler uydurmaya çalışıyorum
Porsiyonları küçültüp herşeyden yiyip kilo vermeye çalışacağım ki bence bu sağlıklı beslenmeye alışmak, yani yapılması gereken

Hadi bakalım Bismillah:spor:

Merhaba günlüğüm :)
Sabah: 8:00 k-flexs
Öğlen:14:00 çorba,azcık pilav ve patlıcan yemeği,ayran
Ara: Muz:spor:

Günlüğü baya ihmal etmişim vakit geçmiş ama ben hala kilo verme derdindeyim ama bu sefer kararlıyım
Güncel kilom:70
İlk hedefim:65
Tartıda 60'ı görene kafar devam
Öyle şatafatlı diyet menülerimden yok bir diyetisyenimde
Kendimce bişeyler uydurmaya çalışıyorum
Porsiyonları küçültüp herşeyden yiyip kilo vermeye çalışacağım ki bence bu sağlıklı beslenmeye alışmak, yani yapılması gereken

Hadi bakalım Bismillah:spor:
Takipteyim canim kilolarimiz yakin insallah hedef kilomuza ulasiriz

Takipteyim canim kilolarimiz yakin insallah hedef kilomuza ulasiriz

Hoşgeldin canım . Buraya sende yaz birlikte yediklerimizi değerlendirelim
Dün misafirim vardı ve gerçekten iştede yoğun bir gündü yeme düzenim şaştı malesef.
Ama bugün toparlayacağım inşallah
Sabah 3 küçük sandiviç içinde kaşar,domates,salatalık yedim.
Öğlende tavuk yiyeceğim.
Su tüketimimde sıkıntım yok çok şükür
Gün içinde yeşil çayda içeceğim artık:spor:

Back
X