- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Noona_noona
-
4-5 kilo gitse şuanlık kafi aslında başaracağıma inanıyorumMerhaba hayırlı olsun inşaALLAH günlüğün 2 ay hiçte az değil gerçi ne kadar kilo vermek gerek bilmiyorum ama eminim isteyince yapar insan Allah'ın izniyle
Kolay gelsin sağlıklı bol eksiler olsun inşaALLAH
Sarkan göbiş varsa sporu ihmal etme sadece zayıflamak sikilasmak sağlamaz ve insan evlendikten sonra kilo alabiliyor plank yapmanı tavsiye ediyorum4-5 kilo gitse şuanlık kafi aslında başaracağıma inanıyorum
Sizde diyet sürecindeyseniz birbirimize destek olabiliriz
Hayırlı olsun cnm.. ilk mesaja boy kilo ve hedef kilonı yazarsan daha iyi olur. . Hem kendin motive olursun hemde hedefine ulaşman daha kolay olur.. 2 ay uzun bi süre.. en az 7-8 kilo verebilirsin :))Merhabalar Arkadaşlar
Ben de zayıflamayı kafama koydum. Düğünüme 2 ay var kısmetse
Kendimi açıkçası kilolu görmüyordum ama fotoğraflar ve pantolondan fışkıran göbeğim dur demem gerektiğini hatırlattı bana
Sabah ve öğlen yemeğimde sıkıntı olmuyor aslında yani gerçekten çok az yiyorum. Ama akşam eve geç döndüğüm için 8'i buluyor akşam yemeği malesef...
Gün gün yazacağım inşallah yediklerimi. Destek veren, katılmak isteyen arkadaşları bekliyorumm
Sarkan göbiş varsa sporu ihmal etme sadece zayıflamak sikilasmak sağlamaz ve insan evlendikten sonra kilo alabiliyor plank yapmanı tavsiye ediyorum
Teşekkür ederim yazarken atlamışım hemen düzelyeip kilo ve boy bilgimi ekledim.:)Hayırlı olsun cnm.. ilk mesaja boy kilo ve hedef kilonı yazarsan daha iyi olur. . Hem kendin motive olursun hemde hedefine ulaşman daha kolay olur.. 2 ay uzun bi süre.. en az 7-8 kilo verebilirsin :))
Ahhh ah bende o rakamları gorurmuyum acepMerhaba, diğer bir noona olaraktan istersen birbirimize destek olabiliriz ! Ben de 71 kilo ile başladığım serüvenime 62.3 kilo olarak devam ediyorum ve şimdilik amacım 50 (her ne kadar 42 kilo olmayı hedeflesem de ilk başta 50 olmak için çabalıyorum) Umarım kilolarını güzel güzel verirsin ^^
Merhaba, diğer bir noona olaraktan istersen birbirimize destek olabiliriz ! Ben de 71 kilo ile başladığım serüvenime 62.3 kilo olarak devam ediyorum ve şimdilik amacım 50 (her ne kadar 42 kilo olmayı hedeflesem de ilk başta 50 olmak için çabalıyorum) Umarım kilolarını güzel güzel verirsin ^^
Ahhh ah bende o rakamları gorurmuyum acep
Profilimden açtığım konuda en son yaptığım yorumu okursan eğer anlarsın uzun uzun yazamadım şimdiKızlar hoşgeldiniz :)
Sevgilirxxsy ne güzel kilo vermişsiniz. Nelere dikkat eetiniz, neler yaptınız biraz tüyo alabilir miyim
SevgiliEsra_4378 irademizle birlikte kiloları vereceğiz inşallah
İşyterinde öğle menüsünde muzlu puding varmış aklım kaldı ama yememeliyim. Ne kadar az tatlı o kadar kilo kaybı
Profilimden açtığım konuda en son yaptığım yorumu okursan eğer anlarsın uzun uzun yazamadım şimdi
Ben de uzun zamandır girmiyordum KK'ya, 59,7 ye indim şu andaMerhabalar :))))
Bi yandan iş bi yandan düğün telaşı koşturup durmaktan konu açtığımı unutmuşum
Bakıyorum hemen konunuza :)
Takipteyim canim kilolarimiz yakin insallah hedef kilomuza ulasirizGünlüğü baya ihmal etmişim vakit geçmiş ama ben hala kilo verme derdindeyim ama bu sefer kararlıyım
Güncel kilom:70
İlk hedefim:65
Tartıda 60'ı görene kafar devam
Öyle şatafatlı diyet menülerimden yok bir diyetisyenimde
Kendimce bişeyler uydurmaya çalışıyorum
Porsiyonları küçültüp herşeyden yiyip kilo vermeye çalışacağım ki bence bu sağlıklı beslenmeye alışmak, yani yapılması gereken
Hadi bakalım Bismillah
Takipteyim canim kilolarimiz yakin insallah hedef kilomuza ulasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?