Noooollluuurrrr bakın

Derin101010

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
17
0
6
38
Kızlar 2 gündür memelerim çoook acıo.

Bide idrar yaparken karnıma ağrı girio.

Ozellikle sol kasıgım felaket agrıo.

Gebelik belirtisi olabılırmı.

Yanlız ben düşük yaptım. Normal adet görmeden hamile kalmıs olabilirmi yim

Düşük kaçıncı haftada yaptınız adet olabilmek için betanin düşmesi lazım diye biliyorum en son kan değeriniz kaçtı ve bir daha baktırdıniz mi

Kimyasal gebelik miydi yoksa kese mi oluştu da düşük yaptınız ? Ve tam olarak ne zamandı ? Yumurtlama belirtisi de olabilir benim kasıklarımda hassasiyet fazla oluyor yumurtlama zamanı.

Kimyasal gebelik miydi yoksa kese mi oluştu da düşük yaptınız ? Ve tam olarak ne zamandı ? Yumurtlama belirtisi de olabilir benim kasıklarımda hassasiyet fazla oluyor yumurtlama zamanı.
Kimyasaldı. Kese oluşmadı.
Hadi idrar yolu enfeksiyonundan dolayı, agrı var diyelim idrar yaparken.
Ama aynı zamanda gögüs lerim de cok acıo

Düşük kaçıncı haftada yaptınız adet olabilmek için betanin düşmesi lazım diye biliyorum en son kan değeriniz kaçtı ve bir daha baktırdıniz mi
5.haftada ama kese oluşmamıstı. Kımyasal gebelikmiş beta sıfırlandı Dı ama normal adet olamadım daha acaba yeni gebelik olabılme ihtimali varmı

Merhaba geçen ay bende düşük yaptım kimyasaldi ve idrarda yanma göğüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım bacaklarıma da vurdu hatta genital bölgem bile sancilandi düşükten sonra 15 gün bu şekilde devam etti. Siz düşük yapalı ne kadar oldu bilmiyorum ama kimyasaldan dolayı olabilir çünkü rahimin toparlanma süreci var

5.haftada ama kese oluşmamıstı. Kımyasal gebelikmiş beta sıfırlandı Dı ama normal adet olamadım daha acaba yeni gebelik olabılme ihtimali varmı
Kimyasaldı. Kese oluşmadı.
Hadi idrar yolu enfeksiyonundan dolayı, agrı var diyelim idrar yaparken.
Ama aynı zamanda gögüs lerim de cok acıo
Aslında kimyasal gebelik dediğimiz şeyin sağlıksız döllenmenin adetle atılması diye biliyorum. Adet olmuş oldunuz yani. Bilemiyorum Ya yumurtlama ya da beklenen adet dönemi öncesi belirtiler de olabilir. Yanlış yönlendirmek istemem🙏🏼

Back
X