• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöralterapi

merhabalar.. ben yüz felci hastalıgı ıçın gtmıstim 15 seans girdim procain adında sözde sinirlere iyi gelen br ilac dedıler ama hiç bir faydasını görmedimm
bursada görmstüm bu tedaviyi

merhaba
bende migren hastasıyım nöral terapi ve tamamlaycı tedavi görmek için araştırma yapıyorum. tedaviden memnun olanda var olmayan da ne yapcam bilmiyorum :(
tedaviyi uygulayanlar cevap verirse sevinirim..

arkadaşlar bende emel hanıma gidiyorum daha 3 seans oldu ama bi fark göremedim iyileşmeye dair.. ilk gittiğimde kesin geçer gibi konuştu.. ama bugün ben tanrı mıyım benden mucize bekliyorsunuz gibi laflar etti çok sinirim bozuldu. sitesinde herşey ve hasta yorumları çok mükemmel lanse edilmiş ama burdaki yorumları okuyunca iyice ümitsizliğe düştüm. ki onun en iddialı olduğu konu migren onda bile olumsuz sonuçlar alınmış benim sorunum sırt ağrılarım rabbim herkese şifa versin

arkadaşlar nöralterapi falan yalan inanmayın yaa bende iki ay önce migren için 5 seans aldım başlarda çok ümitlendim ama para tuzağı bunlar oraya gelen hastalar iyi geldiğini söylüyor ama onlarıda parayla mı tutuyolar tanıdıkları mı bilmiyorum hiçbir faydası olmadı başlarda birazz iyi gelir gibi oldu ama sonra yine eski haline döndü inanmayın ne olur

Merhaba,
Ben de nöral terapiyi araştırıyorum. Memnun kalan yok mu acaba Emel Hanım'dan ya da Demet Hanım'dan ya da başka tavsiye edebileceği bir doktor olan var mı? Yeni ücretlerle ilgili bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar; Ben Ankara da Dr. Melih NURHAN a 5 seans gittim. Bir kere çok etik bir doktor. Tedaviye senin cevabına göre karar veriyor. Eğer yanıt alamamışsa 4. seanstan sonra sonlandırıyor. Sizin yukarda yazdıklarınız gibi 20 seans 30 seans gibi bir tedavi yok. Bence onlar para tuzağı. Ayrıca çok pozitif bir insan, kasılmıyorsunuz, onun pozitif enerjisi size geçiyor. İlk seanstan itibaren yaşadıklarımı anlatayım. Ona göre siz karar verin. Ben çok fayda gördüm. Benim omuz, sırt ağrısı, kronik yorgunluk, kabızlık, insülin direnci ve gebe kalıp sürekli düşük yapma gibi şikayetlerim vardı.Daha önce fibromyalji tanısı almıştım. Hepsini anlattım. 1. seanstan sonra omuz ve sırt ağrılarımda azalma oldu. Kendimde de bir dinçleşme. Sırtımdaki çuvalın gittiğini, omuz ve sırtımdan büyük bir yük kalktığını hissettim. Zaten masa başı ağır bir işte çalışıyorum. O ağrıyla yaşamaya alışmışım meğer. Hayatımda bir eksiklik var ama ne derken bu çuvaldan kurtulmammış meğer. Biz her seansta eşimle birlikte 6 seans gidiş dönüş yol gittik. 2. seansta ise yine sabah 5.30da kalktık tedavimizi olduk Ankara da akşam 17. ye kadar gezdik akşam 8-9 civarı evdeydik. Evde gece 12 ye kadar ayaktaydım. Ama yorgunluk hissetmiyordum. Normalde daha önceden olsa bu tempoyla serilir kalırdım. Aynı şekilde eşimde. Kendimi daha dinç ve enerjik hissediyorum. Artık işten gelince gözüm yorgunluktan kapanmıyor. Hayat enerjimin yeniden geldiğini hissediyorum. Gelelim 3. seansa bunda extrabirşey oldu. İnsülin direncim vardı bir senedir glukofen kullanıyordum. Ara ara spor yapıyordum ama düzenli değil. Bir türlü yenemiyordum. Sürekli acıkma hissi, tatlı krizleri vs. olanlar bilirler bu şikayetleri. 3. seanstan sonra yeme isteğimde 1/3 oranında azalma oldu. Glukofeni bırakmaya karar verdim ve bıraktım. Şu an exersizle destekliyorum. Henüz kilo vermedim . Ama karın bölgemde biraz incelme var. Giyemediğim bir pantolonumun içine girdim. İlerleyen zamanlarda kilo verirsem paylaşırım. Tabii ki insülin direnci ben nöral terapi yaptırıyım sonrada istediğim gibi yiyeyim sonrada kendi kendine geçsin diye olacak birşey değil. Sizinde çaba sarfetmeniz gerekiyor. 4. seansta ise hiç beklemediğim birşey oldu. Çocuklar bazen içini çeke çeke ağlar ya bende öyle bir hal olustu. Sürekli gözlerim doluyor, ağladıkça ağlayasım var, bütün damardan şarkıları dinleyesim var. Normal bir cümle kuracağım cümlenin sonunu getiremiyorum. Doktoruma sordum. Beklediğimiz birşey harika dedi. Meğerr emosyonel fıçıyı boşaltıyorlarmış. Yani insanın geçmişte yaşadıklarından dolayı içinde biriktirdiklerini atmasını sağlıyormuş. Tabi bu durum ertesi gün geçti. Yine yorgunluk yok. İştahım az. Omuz ve sırt ağrım yok. 5. seans son seansımızdı yine benzer şekilde bir yolcuğun ardında akşam 9 civarı evdeydik. Geldiğimde yorgun değildim ve üstüne 45 dk yürüyüş yaptım. gece 12 de yattım. O gün Berat kandiliydi. Saati 2.30 a kurdum. Kalkamam sanıyordum ama dinç bir şekilde kalktım ve sabah yine yorgun değildim. Aslında bütün bu hastalıklar birbirinden bağımsız gibi görünüyorsa da bağışıklık sistemi, hormonal düzen, lenfatik sistem, sinir sistemi bir bütün. Bu yüzden bunlardan birinde bir bozukluk varsa diğer sistemleride bozuyor. Nöral terapi işte tam da bu noktada işe yarıyor. Gelelim infertilite meselesine ben 7-8 düşük yaptım. Allah a şükür bir yaşayanım var. Birçok merkezde sebebi açıklanamayan gebelik kayıplarında ve infertilitede başarılı sonuçlar alınmış. Bunla ilgilide bize tedavi uyguladı doktorum. Şu an hamile değilim. Ama bu tedaviyle hamile kalamanın verdiği kaybı bozukluğunu yenmiş durumdayım. Resmen bende takıntı haline gelmişti. Bu tedavi sürecinde geçti çok şükür. Benim yaşım 42. daha önce iki IVF denemem var başarısız. Sanırım ben treni kaçırdım. Ama yaşı genç arkadaşlara bu tedaviyi öneriyorum mutlaka araştırsınlar. Tüp bebek tedavisinde mutlaka destek alsınlar. Bu dönemde yaşanan stress ve kaygıyı çok iyi biliyorum. Biraz uzun oldu ama kısacası ben hem bedensel hemde ruhsal birçok hastalığıma şifa buldum. Önce Allah'ın izni ile sonrada Dr. Melih Nurhan'ın eliyle tüm hastalara şifalar diliyorum.

Birazcik umut... Sadece birazcik yasam.. Sebepsiz yere gülmek..En önemlisi gülmek icin sebep aramak... Bazen hayat öyle yükler yüklüyor ki omuzlarimiza; hastaliklar, kayiplar, hayal kirikliklari ve hic istenmeyen ayriliklar.. Aciz bir kuluz önce dua da ve Rabbimiz de caremiz ama Rabbim careyi bazen bize farkli yollarla veriyor..bizim arayip bulmamiz gerekiyor.. En umutsuz, en kötü, iki adim bile yürüyemedigim bir donemde ulastim Dr. Melih Nurhan'a..Tüm cesaretimi topladim, icimde kalan son bir yasam kivilcimiyla basvurdum kendisine..Resmen hayatimi degistirdi..hem ruhsal hem bedensel müthiş etkiledi beni.. Karanlik kuyulardan tuttu cikardi beni ve umut dolu bir hayat olabilecegini gosterdi..Yanagima kaybettigim tebessumu tekrar koydu.. Artik umutsuz degilim..evet hayatim degismedi sorunlarim hala var ama ben mutluyum varsin sorunlar sorun olarak kalsin.. İki adim yuruyemeyen ben saatlerce kosmak istiyorum kac saat dersin arkasindan... Yedigim yemegin tadini hissediyorum.. Buni okuyan arkadasimm; muhtemelen benim gibi caresizsin..hic dusunmee basvur melih beye..onun iyi niyeti, biraz acitsa da o meshur igneleri ve yasam enerjisinden sen de faydalan...inan pisman olmayacaksinn... Allah'ın izniyle derdine derman bulacagina ben inaniyorum.. Sen de inan ve kendin icin bir sey yap... Herkese umut dolu,sevgi dolu, sicacik hayatlar...

ben de kadın hastalıklarım için yaptırıyorum ilk seansta ağrılarım geçti ve resmen rahimden pis kan aktı
inşallah çikolata kistim de küçülmüştür
adet sonrası kistime baktıracam
nöral terapi benim için bir mucize ikinci enjeksiyon 30 eylülde yazarım tekrar

ben de kadın hastalıklarım için yaptırıyorum ilk seansta ağrılarım geçti ve resmen rahimden pis kan aktı
inşallah çikolata kistim de küçülmüştür
adet sonrası kistime baktıracam
nöral terapi benim için bir mucize ikinci enjeksiyon 30 eylülde yazarım tekrar
merhaba siz devam ettinizmi ?ben bugün panik atak ve buna baglı gerilim agrıları için yaptırdım.şimdilik agrılarım hafifledi ama asıl konu 3-4 gün sonra belli olur dedi min 4 seans dedi ama her seans 300 tl ve her hafta devam edebilirmiyim bilmiyorum yanında biorezonansta yaptı ama dedigim gibi bakalım devam edersem faydası olup olmadıgını yazarım
buarada glutenli ve süt ürünlerini yasakladı.1 ay sonra tedavi oldugunu görüceksin dedi.

arkadaşlar nöralterapi falan yalan inanmayın yaa bende iki ay önce migren için 5 seans aldım başlarda çok ümitlendim ama para tuzağı bunlar oraya gelen hastalar iyi geldiğini söylüyor ama onlarıda parayla mı tutuyolar tanıdıkları mı bilmiyorum hiçbir faydası olmadı başlarda birazz iyi gelir gibi oldu ama sonra yine eski haline döndü inanmayın ne olur
bende verilen anestezik procain den kaynaklı iyileşme hissiyatı oldugunu düşünüyorum.yani uzun dönemli fayda görülürmü bilemedim.belki akupunktur noktaları uyarıldıgı için olabilir diye ümiddim var bakalım

merhaba siz devam ettinizmi ?ben bugün panik atak ve buna baglı gerilim agrıları için yaptırdım.şimdilik agrılarım hafifledi ama asıl konu 3-4 gün sonra belli olur dedi min 4 seans dedi ama her seans 300 tl ve her hafta devam edebilirmiyim bilmiyorum yanında biorezonansta yaptı ama dedigim gibi bakalım devam edersem faydası olup olmadıgını yazarım
buarada glutenli ve süt ürünlerini yasakladı.1 ay sonra tedavi oldugunu görüceksin dedi.
4 aydır tedavideyim
diyetti de yapıyorum ve gerçekten faydasını gördüm
ama placebo ama gerçek ilaç beni hiç ilgilendirmez valla
ben çok ağrılar geçirdim tüm vucudum kitlendi ve yolda yürüyemiyordum eşim kaldıırıp oturtuyordu
bu 4 ayda 3 defa seans uygulandı ve ben mucizeler yaşadım
benim soronom erken menopoxdu
kaç ameliyat geçirdim 8 tüp bebek tedavisi geçirdim bu ilaçlar yüzünden safra kesesi gitti bu arada
en sonunda ömer sooyakla tanıştım ve her ay düzenli adet olmaya başladım
bendeki sorunlar azaldı resmen ilk seantan sonra ağrılarım kesildi
şuan da tüp bebekle olmayan bebek için normal yollardan uğraşıyoruz inşallah o da olur

4 aydır tedavideyim
diyetti de yapıyorum ve gerçekten faydasını gördüm
ama placebo ama gerçek ilaç beni hiç ilgilendirmez valla
ben çok ağrılar geçirdim tüm vucudum kitlendi ve yolda yürüyemiyordum eşim kaldıırıp oturtuyordu
bu 4 ayda 3 defa seans uygulandı ve ben mucizeler yaşadım
benim soronom erken menopoxdu
kaç ameliyat geçirdim 8 tüp bebek tedavisi geçirdim bu ilaçlar yüzünden safra kesesi gitti bu arada
en sonunda ömer sooyakla tanıştım ve her ay düzenli adet olmaya başladım
bendeki sorunlar azaldı resmen ilk seantan sonra ağrılarım kesildi
şuan da tüp bebekle olmayan bebek için normal yollardan uğraşıyoruz inşallah o da olur
sevindim fayda gördügünüze .diyet nedir ondan bahsedermisiniz ben süt ürünlerini kestim ama unlu %100 kesemedim 1 haftadır.kiloda vermek istemiyorum açıkçası baya zayıfım çünkü

sevindim fayda gördügünüze .diyet nedir ondan bahsedermisiniz ben süt ürünlerini kestim ama unlu %100 kesemedim 1 haftadır.kiloda vermek istemiyorum açıkçası baya zayıfım çünkü
Un ve seker kesinlikle yemeyeceksiniz süt de aynı şekilde. Bu tedavide en önemlisi diyet canim ben 4 aydır çok küçük kaçamaklar yaptım
Yasaklara

St ve süt ürünleri ev yoğurdu yiyebilirsin
Market ürünleri yasak
Tatlı ve şekerli ürünler yasak
Meyve günde sadece 1 porsiyon
Tahsil yasak
Kuru fasulye yasak
Sebze et balık nohut serbest
Un yerine internetten nohut unu istiyorum canim
Ben corbalara bir kaşık bile un koyarlarsa yemiyorum

Back
X