Birazcik umut... Sadece birazcik yasam.. Sebepsiz yere gülmek..En önemlisi gülmek icin sebep aramak... Bazen hayat öyle yükler yüklüyor ki omuzlarimiza; hastaliklar, kayiplar, hayal kirikliklari ve hic istenmeyen ayriliklar.. Aciz bir kuluz önce dua da ve Rabbimiz de caremiz ama Rabbim careyi bazen bize farkli yollarla veriyor..bizim arayip bulmamiz gerekiyor.. En umutsuz, en kötü, iki adim bile yürüyemedigim bir donemde ulastim Dr. Melih Nurhan'a..Tüm cesaretimi topladim, icimde kalan son bir yasam kivilcimiyla basvurdum kendisine..Resmen hayatimi degistirdi..hem ruhsal hem bedensel müthiş etkiledi beni.. Karanlik kuyulardan tuttu cikardi beni ve umut dolu bir hayat olabilecegini gosterdi..Yanagima kaybettigim tebessumu tekrar koydu.. Artik umutsuz degilim..evet hayatim degismedi sorunlarim hala var ama ben mutluyum varsin sorunlar sorun olarak kalsin.. İki adim yuruyemeyen ben saatlerce kosmak istiyorum kac saat dersin arkasindan... Yedigim yemegin tadini hissediyorum.. Buni okuyan arkadasimm; muhtemelen benim gibi caresizsin..hic dusunmee basvur melih beye..onun iyi niyeti, biraz acitsa da o meshur igneleri ve yasam enerjisinden sen de faydalan...inan pisman olmayacaksinn... Allah'ın izniyle derdine derman bulacagina ben inaniyorum.. Sen de inan ve kendin icin bir sey yap... Herkese umut dolu,sevgi dolu, sicacik hayatlar...