- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Bi suresi var heralde.o sure gecince yapmiyolardir.Devlet hastanelerinin bazıları değil hiçbiri yapmıyor.
Yasaklandı.
oyle biliyorum yanlista olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi suresi var heralde.o sure gecince yapmiyolardir.Devlet hastanelerinin bazıları değil hiçbiri yapmıyor.
Yasaklandı.
Hayır rahim duvarına tutunmayi engelliyor hamileliği engelliyor böylece ?Bu hamile kalmayı engelleyen bir hap değil.
Oluşan döllenmeyi sonlandırmak için kullanılıyor.
Kusura bakmayın ama sabote ederseniz müdahale ederimironiyi sizden öğrenecek değilim
siz kendinize göre yorum yazar, nasihat verirsiniz, ben de kendime göre...
iyi günler dilerim...
Bi suresi var heralde.o sure gecince yapmiyolardir.
oyle biliyorum yanlista olabilir.
yorumlarını da al git....Hayır rahim duvarına tutunmayi engelliyor hamileliği engelliyor böylece ?
Aynı zamanda yumurta hücresi oluşmasını engelliyor. De zaten amacım bilgilendirmek değil kıza saçma sapan ahkam kesiyorlar laf yarıştırip o yüzden onu yazdım
Kusura bakmayın ama sabote ederseniz müdahale ederim
Forum burası eleştiri sitesi değil
Konu sahibinin sorduğu sorunun dışına çıkıp konuyu sabote edemezsiniz
Belki öğrenecek seylerimiz var ? Sizin yüzünüzden konu kapanacak
İletişim sana göre bana göre değildir
Insanca iletisimin kuralları bellidir
Başka eleştirenler de olmuş ama bilin bakalım kimlerin üslubu dikkat çekiyor ???
Size kötü günler
Hayır.
Süresi dolmamış olsa dahi yapmıyorlar keyfi kürtaj.
Yoo gitmiyorumyorumlarını da al git....
Hayır rahim duvarına tutunmayi engelliyor hamileliği engelliyor böylece ?
Aynı zamanda yumurta hücresi oluşmasını engelliyor. De zaten amacım bilgilendirmek değil kıza saçma sapan ahkam kesiyorlar laf yarıştırip o yüzden onu yazdım
şu tavrınızdan sonra üsluptan bahsdemezsinizHayır rahim duvarına tutunmayi engelliyor hamileliği engelliyor böylece ?
Kusura bakmayın ama sabote ederseniz müdahale ederim
Forum burası eleştiri sitesi değil
Konu sahibinin sorduğu sorunun dışına çıkıp konuyu sabote edemezsiniz
Belki öğrenecek seylerimiz var ? Sizin yüzünüzden konu kapanacak
İletişim sana göre bana göre değildir
Insanca iletisimin kuralları bellidir
Başka eleştirenler de olmuş ama bilin bakalım kimlerin üslubu dikkat çekiyor ???
Size kötü günler
Bu yasa çıktı mı
Kürtaj yapılmaması vs bi ara çok muhabbeti dönüyordu
Tamam Özür dilerim aşırı olmuş iyi günlerşu tavrınızdan sonra üsluptan bahsdemezsiniz
ayrıca kalbi kötü olan ben olsaydım 'size kötü günler' diye beddua etmezdim kimseye...
Sağlık durumu mu sadece bebek ölüyor filan o durumlar miEvet çıktı.
Keyfi sezeryan ve keyfi kürtaj yasak.
size de iyi günler...Tamam Özür dilerim aşırı olmuş iyi günler
Sağlık durumu mu sadece bebek ölüyor filan o durumlar mi