Normal adet olup hamile kalan var mı ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Adetten 3 gün önce kasıgımın sol tarafında uyuşma gibi değişik bir ağrı oldu. Normalde adetim kahverengi leke ile başlardı bu ay pembe leke oldu 1 gün ben yerleşme kanaması sandım. ertesi gün normal adetim başladı ama dünden beri midem aşırı bulanıyor. Geç döllenme falan olup adet görüp hamile olan var mı ? Bazı yerlerde öyle şeyler okudum

Regl pembe de başlar, kahverengi de.
Mide bulantında normal. Reglide dönem dönem mide bulantısı görülür. Üzgünüm canım regl şartlarında gebelik olduğunu sanmıyorum.

hamile mi kaldınız imzanızda hamileliğk günlüğü var adet olup kalmışınız sanırım beimde bir kaç probemim var bu ayki adetim normal değil çünkü

hamile mi kaldınız imzanızda hamileliğk günlüğü var adet olup kalmışınız sanırım beimde bir kaç probemim var bu ayki adetim normal değil çünkü
Evet hamileyim ama adet olup kalmadım gecen ay üstüne görme sanmıştım değilmiş normal adetmiş. Bu ay hamile kaldım kanamam olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…