normal bi iliski yasamak istiyorum artik

nirwnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
56
0
6
35
İstanbul
Arkadaslar merhaba herkese öncelikle benim sorunum sevgilimle önceki bilindiği gibi 1 yıldır cikiyoruz fakat nu bir yılda kaç kez ayriliklar yaşadık kahrini çok çektim hala bile anlaşamadığımız konular var bazen çok ilgisiz oluyorsun diyorum uzuluyorum belli etmiyorum diyor bir gün gidersen diye el ele tutuşmayi pek sevmez onada alistirmays calisiyorum acayip sinirli bazen nasıl davranacağımı bilmiyorum çok küfür kullanırdı bunu duzeltmeye gayret ediyor onu cok seviyorum ama bu bir yılda çok yıprandım çok problemler yaşadık kendisi çok rahat biri hergün gorusmeyelim diyor kabul diyorum sikiliriz brbirimizden diye ben biraz fazla düşüyorum üstüne diye düşünüyorum alamiyorum kendimi ondan bi dönem aşırı tartismaya başladık atlattık bu sorunumuzu ama ilişkimi çok sağlıklı gormuyorum biraz dengesiz ve rahat bi sevgilim var bugün arkadaşım a 1 yıldır cikiyoruz dedim bana uzaktan bakınca sanki yeni tanisiyorsunuz gibi geldi zoruma gitti bu sözü arkadasiminda sevgilisi var bizi gornler yıllardır cikiyoruz zannediyor dedi acaba bu rahatligi ben mi verdim bilmiyorum ben sessiz bi tipim konuşmam muhabbetim yoktur yanyana gelince konuşacak konu bulamiyoruz bazen bana bi ara yanına gelince sıkılıyorum dedi bugünde kendi kendine sıkılıyorum dedi zoruma gidiyor böyle konuşması kendisi rahat tartışma olur aramaz sormaz ama ben dayanamam artık bu durumu aşmak istiyorum normal bi ilişki istiyorum

hımmmm çok tartışıyorsunuz ve ilişkiniz gerçekten yıpranmış... biraz ara werin dinlenin isterseniz.... duruma bi bak bakalım çok da sıkıştırma bunaltma onu.... akışına bırak takmıyor gibi davran..

Biliyorum kolay değil ama yolver gitsin.Bu adam seni daha çok üzer.İleride daha çok üzüleceğine,şimdi biraz üzül geçsin gitsin bence.Adam seni umursamıyorsa sende fazla düşme üstüne zaten,o yüzdende kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmıştır.

Evlisin 3-4 çocuğun mu var da bu kadar çaba harcıyorsun sana uymayan bir insanı düzeltmek için Düzelmez arkadaşım gencecik bekar bir kadınsın ne uğraşıyorsun sana yazık değil mi?

Son düzenleme:

Evet fazla sevdim değer verdim fakat geri adım atmak istiyorum nasıl yapcm bilmiyorum

Sevgisinden gerçekten emin olamıyorum bazen çok yaman biri anlaşılması çok zor bana göre çok zeki

Sevgisindende emin değilseniz kendinizi hiç yıpratmayın bence.Karşınıza daha iyi,sizin kıymetinizi bilecek insanlar çıkacaktır mutlaka.Gençliğinizi harcamayın,yol yakınken dönün.

Evlisin 3-4 çocuğun mu var da bu kadar çaba harcıyorsun sana uymayan bir insanı düzeltmek için Düzelmez arkadaşım gencecik bekar bir kadınsın ne uğraşıyorsun sana yazık değil mi?
Hep sevdigimden yapıyorum kaybetme korkusu hiç yok ya çok farklı yaşadıklarım

kuzum sen kendini yaban hayvanlarını evcilleştirme gönüllüsü olarak mı görüyorsun

derdin ne sana böyle davranan adamı 1 senedir çekmek için ?????????????????
anlamıyorum ben sizleri
gerçekten anlamıyorummmmm
:2:

Sevgisindende emin değilseniz kendinizi hiç yıpratmayın bence.Karşınıza daha iyi,sizin kıymetinizi bilecek insanlar çıkacaktır mutlaka.Gençliğinizi harcamayın,yol yakınken dönün.

Bazen çok iyi emin oluyorum bazen emin.olamıyorum bazen oyle soğuk oluyor ki bazen çok yakın oda çok kahrimi çekti fakat bana sen kıymet bilmiyorsun diyor değer verince simariyosun diyor

arkadaşım emin olun sizi seven insan böyle yapmaz ve siz de seviyorum diyorsunuz ama insan sevdiceği ile saatler boyu konuşur yahu. hadi konuşmadı diyelim, bakışır, öpüşür, el ele tutuşur, yürür, sarılır... yani sıkılmaz ki, sıkılmaya fırsat kalmaz. belki siz de sandığınız kadar sevmiyorsunuzdur onu.

Bazen çok iyi emin oluyorum bazen emin.olamıyorum bazen oyle soğuk oluyor ki bazen çok yakın oda çok kahrimi çekti fakat bana sen kıymet bilmiyorsun diyor değer verince simariyosun diyor

İşte dengesiz biri belli ki,sizinde dengenizi bozmaya çalışıyor.Değer verince şımarmak ne demek bence o da onun saçma bir bahanesi.İyi düşünüp karra verin,böyle insanla ömür geçmez,gittikçe yıpratır sizi.Haketmiyorsunuz...

Bi aralar sık sık trip atiyodum aslında yanyana gelince tartisiyorduk bu yüzden oda sen çok sikiyorsun diyordu beni

madem ortak noktanız yok ve senin yanında sıkıldıgını söylüyor (üstelik karakterleriniz de zıt), ne diye birliktesiniz? sen kendine deger vermiyosun bence, o benden daha zeki de ne demek :44:
tartısma sırasında sana cevap vermiyorsa da umarsamıyordur ciddiye almıyordur, sen kovalıyorsun o da alısmıs kacıyor belli ki. o düzelmez huylu huyundan asla vazgecmez tecrübeyle sabit o yüzden eger cok seviyorum onsuz yapamam diyorsan devam et, ama onu da bu halleriyle kabul etmek zorundasın. bi taraf sessiz ve bi taraf daha rahat hareketli olunca tartısmalar kacınılmaz zaten. normal bi liski istiyorsan kendin gibi biriyle olmalısın cünkü seni en iyi kendin gibi olan insan anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…