Normal bir durum mu?

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.121
598
İyi haftasonları hanımlar. Bir derdi paylaşmak,yaşayan varsa da yardımcı olması adına yazıyorum.
Aralık 8 de doğum yapalı 4 ay olacak.Lohusalık dönemimin 25 ile 30. günleri arasında temizlendim 10 gün sonra adet oldum.Dr kontrolünde doktorum bunun normal olduğunu rahmimin inceldiğini normale döndüğünü söyledi.Daha sonra bir ay geçti adet oldum.
Şimdiye kadar sanırım 4 kez adet oldum gününden bir hafta önce veya sonra olarak değişiklik gösterdi.Her seferinde çok fazla yoğun olarak adet gördüm hamile kalmadan öncekilerden çok fazla olarak geliyor.Birden geliyor ve çok çok afedersiniz( anlayışınıza sığınıyorum) parça parça birşeyler geliyor hani biliyorum parçacıklar oluyor normalde ama doğumdan sonra bunlar biraz daha büyük gibi gelmeye başladı.Acaba diyorum doğum olduğu için mi böyle değişik.Bu arada epidural sezaryen oldum doğumumu.
Her ayrıntıyı yazdım doğumumda kolay geçmişti öyle zor bir doğum olmadı kendimi kasacak. Bilmiyorum acaba normal mi yoksa bir sıkıntı var mı diye birde size sorayım dedim dr a gitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…