Günaydın
Ben de normal olsun deyip tırsanlardanım ama güya çaktırmıyorum. kaydirigubbakcemile3
2000 de normal ama sorun bir doğum yapmama rağmen,normalin faydası daha çok. Yaşayan birisi olarak tavsiye ediyorum.Kendi korkumdan dolayı da sezaryen seçip evladıma ve kendime normalin avantajlarını yaşatmayacak kadar da bencillik yapamam, yapmak istemiyorum.Kendi korkularımdan dolayı kızıma bu bencilliği yapmayacağım. Bangır bangır bağırsam da,hastaneyi inletsem de ALLAH(CC)ın izniyle ciddi bir sağlık sorunu olmadıkça normal doğum yapmak istiyorum.
Oğlumda yaşadıklarımdan dolayı doktoruma demiştim ki ;''ben,kendimi iyi hissetmiyorum.Kalbimin atışıyla nefes alışım iyi değil.Normal doğuma dayanamam,masada kalırım.N'olur beni sezaryana alın.Eğer ki tercih yapmanız gerekirse de oğlumu kurtarın beni bırakın'' demiştim.
Benim O doktorum şimdi sevgili çelikimizin doktoru ve kesinlikle normal doğumdan yana.Onca soruna rağmen ve bizde oluşan sağlık sorunlarına rağmen iyi ki doktorum normal doğumdan yana oldu diye seviniyorum.
Hep son ana kadar doğum esnasında bana ;''dayan kızım,kestirme.Son ana kadar dayan kızım kestirme'' demişti.
Her defasında doktorum için;'' ALLAH(CC) RAZI OLSUN Kİ NORMAL DOĞUM YAPTIRDI''diyorum.
Benim haddim olmayabilir ama kızlar ,korkunuz için o güzelliği yaşamaktan kendinizi ve bebişlerinizi alıkoymayın.Evladınızı gördüğünüz o an öylesine mucizevi ki hiçbir şey yerini tutamaz ve anestezinin etkisiyle görmektense, olduğunuz gibi en doğal halinizle evlatlarınızı,meleklerinizi görün derim.
Bizler çok ama çok şanslıyız.Şimdi tıp çok ileri ve ALLAH(CC)korusun aksi bir durumda zaten sezaryan yapılıyor.Benim halam doğumlarını ters olmalarına rağmen normal yolla ve evde ebe ile yapmış.Nerde bizim köyde doktor da ilde hastaneye yetiştirilmesi,ya da orada öyle imkanlar.Şimdi şimdi bazı şeyler hastanelerde sunulmaya başlandı.Yine de eksikler çok ama çok.
ALLAH(CC)dağına göre kar verir derler ve taşıyamayacağımız yükü bizlere vermez.ALLAH(CC)büyüktür,yar ve yardımcımızdır.Öylesine kolay olacak ki bu tırstığımız normal doğum sonrasında anlata anlata gülüşüp duracağız.
Ben kendi korkularımdan dolayı yine bencil bir anne olmayacağım.Bencil anne olmak istemiyorum.Normal doğumun faydalarını bile bile bunu hayırlısıyla yapmayacağım.
Çok uzattım ama sizlerle tırsan bir anne olarak paylaşmak istedim.
Kızımla meleklerinizi ve sizi öpüyoruz teyzeleri.Selametle.
Sevgiler.a.s.

:1hug: