normal doğum hikayem

kuzy_in_anne_si

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
70
107
8
MERHABA
Başı oldukça güzel sonu pek iç açısı olmasa da size doğum hikayemi anlatmak istedim. Hiç doğum videosu izlemeyerek sadece kolay doğum hikayeleri okuyarak hamileliğimi tamamladım.
38+1 hafta 19.09.2019 tarihinde minik oğlumu kucağıma aldım.Ona hamileliğim boyunca hep minik oğlum dedim ve minik zayıf olarak dünyaya geldi. Doğum hikayeme başlıyorum artık
37+1 perşembe günü kontrol için doktoruma gittim. Benim oğlum haftasına göre zayıftı bu kontrolde kilosu 2500 e ulaşmış olması gerekiyordu ultrasonda baktığında doktor bebeğim 2790 a 1 haftada 400 gram almış ve normal doğum için pozisyon almıştı. benim oğlum 3 ay boyunca bize yüzünü hiç göstermedi. Bu kontrolünde de yüzünü bize göstermedi. Daha sonrasında çatı kontrolüne baktığımızda 2 cm açıktı çatım doktorum kesinlikle normal doğumu tercih etmemi söyledi.

Benim de şu an ilk gebeliğim doğum korkum var daha 10 haftalık hamileyim. Normal doğum sezeryan epidural hiç birisi içime sinmiyor tam korkuyorum
Allah sabrını veriyor gerçekten normal doğum zor ama 2. çocugumuAllah izin verir olursa onuda normal istiyorum
kendine güveniyorsan normal yap :)

Aah yaa bir teselli arIyorum
Normal Doğum korkusu yaşıyorum :KK43:
canım benim ben hep kendime bir çok kadın yapıyor ben neden yapamayayım eski analarımız nasıl doğurmuş bizi benim ne eksiğim var onlardan dıyerek normal doğumu sectım
hatta televizyonda kadınlar çok bagrıyordu( tabı ben onlardan daha cok bagırdım) gülerek karşılıyordum
doğum sancısından birşey yok hiç birşey çekersin dünyanın sonu değil tek sorun ıkınmak ama ondada gözlerini kapat bebeğini hayal et zaten bebek çıktıkdan sonra bütün acıların geçıyor :)

canım benim ben hep kendime bir çok kadın yapıyor ben neden yapamayayım eski analarımız nasıl doğurmuş bizi benim ne eksiğim var onlardan dıyerek normal doğumu sectım
hatta televizyonda kadınlar çok bagrıyordu( tabı ben onlardan daha cok bagırdım) gülerek karşılıyordum
doğum sancısından birşey yok hiç birşey çekersin dünyanın sonu değil tek sorun ıkınmak ama ondada gözlerini kapat bebeğini hayal et zaten bebek çıktıkdan sonra bütün acıların geçıyor :)
Sağol canım
AğZına sağlık

Aah yaa bir teselli arIyorum
Normal Doğum korkusu yaşıyorum :KK43:
Normal.dogum yaptım.Kesisiz bir normal doğumdu. Gebe iken bir belgesel izlemiştim, o belgeselde diyordu ki, yörük kadını yolda dogurur, kalkar 2 saat sonra yoluna devam eder. Ben bunu hiç aklımdan çıkarmadım. Sancılı anımda da aklıma getirdim. Ve ideal bir doğum yaptım. Sancinin ne kadar zor olduğunu anlatmayacagim burda, benim son 3 saatim çok zor geçti, ama doğum olduktan sonra hiçbir şey kalmadı. Kalkıp ayaklandim gerçekten 1-2 saat sonra. Allah size de nasip etsin.

Normal.dogum yaptım.Kesisiz bir normal doğumdu. Gebe iken bir belgesel izlemiştim, o belgeselde diyordu ki, yörük kadını yolda dogurur, kalkar 2 saat sonra yoluna devam eder. Ben bunu hiç aklımdan çıkarmadım. Sancılı anımda da aklıma getirdim. Ve ideal bir doğum yaptım. Sancinin ne kadar zor olduğunu anlatmayacagim burda, benim son 3 saatim çok zor geçti, ama doğum olduktan sonra hiçbir şey kalmadı. Kalkıp ayaklandim gerçekten 1-2 saat sonra. Allah size de nasip etsin.
Amin inşallah 🤲

Back
X