Doğuma Hazırlık normal doğum istiyorum ama bebeğim tombiş biraz:) baksanıza bi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
35+6 da doktordaydım dün yani. Ortalama 3 kilo dedi. +e kadar normal doğum yapabailirsin dedi. Son ayda çok kilo alır mı nasıl beslensem ne yapsam:44:

son haftalar bebekte annede cok kılo alıyor 36 haftada 3350 olan kızım 38de 4 kılo olarak dogdu mevbur sezaryan oldum

son haftalar bebekte annede cok kılo alıyor 36 haftada 3350 olan kızım 38de 4 kılo olarak dogdu mevbur sezaryan oldum

ne kadar hızlı cevap verdin:9: teşekkür ederim

Allah bağışlasın kızını.Yapabilecek bişey var mı peki ay ne bileyim kafam karıştı bebek kilo almasın diye düşünmek de saçma ama..Korkuyorum kilo problemi olursa ilerde diye.Ne kadarlık kızın şimdi kilosu nasıl

Bazentultrasonda gorundugu kadar tombis olmuyor.ilk ogluma tahmini 4 kilo dediler 3.5 kilo dogdu.2.ogluma 4 un uzerinde dediler 3700 dogdu.

Bazentultrasonda gorundugu kadar tombis olmuyor.ilk ogluma tahmini 4 kilo dediler 3.5 kilo dogdu.2.ogluma 4 un uzerinde dediler 3700 dogdu.

Allah bağışlasın oğlullarını Ama doğum şekli ultrasondaki kilosuna göre olayacak mı bakalım nasıl olcakk:31:

Trsekkurler cati kontrolunde belli oluyor.bebegin bas cevresi de onemli saglikla bebisine kavuşursun Insallah

35+5 te benimde aynı 3 kg çıktı 2 haftada 800 gr almış görunuyor:)bende normal olacak mı acaba diye endişe ediyorum

37+1 de bugün yani 3100 gr:nazar:olmuş çatıda iyi çıktı inşallah normal doğacak oğlum:emir_bebek:

ben de 33+0 da gittim 2.500 gr dedi.bu haftaki kontrolü iple çekiyorum.sezeryan da istemiyorum.

ben on sene önce oğlumu 3.950 ile normal doğurdum.bir sorun olmadı.yanlız o zamanlar çatı muayenesi falan hatırlamıyorum .yani bir aletle falan bakıldığını hatırlamıyorum.parmakla bakılmıyor muydu?

37+1 de bugün yani 3100 gr:nazar:olmuş çatıda iyi çıktı inşallah normal doğacak oğlum:emir_bebek:

Maşallah canım ya Allah bir avazda kurtarsın inş. Ben çatı muayenesini elle yapıyorlar sandım ;) iyi barı 2 hafta sonra çatı muaeyenem var doktor büyük ihtimalle normal olması büyük ihtimal dedi bakalım ne zaman gelecek bebişlerimiz

ben on sene önce oğlumu 3.950 ile normal doğurdum.bir sorun olmadı.yanlız o zamanlar çatı muayenesi falan hatırlamıyorum .yani bir aletle falan bakıldığını hatırlamıyorum.parmakla bakılmıyor muydu?

evet ben ilk oğlumu 7 yıl önce doğurdum..çatı muayenesinde alet kullanmadı.

2. oğlumu da 3 yıl önce doğurdum..ondada çatı da alet kullanılmadı..ilki 3.250 doğdu..ikinci 3.450 doğdu

Maşallah canım ya Allah bir avazda kurtarsın inş. Ben çatı muayenesini elle yapıyorlar sandım ;) iyi barı 2 hafta sonra çatı muaeyenem var doktor büyük ihtimalle normal olması büyük ihtimal dedi bakalım ne zaman gelecek bebişlerimiz

hadi bakalım hayırlısı olsun hepimize.. zaman azalıyor giderek

Ben de aynı dertten muzdaribim. 36. haftada 3.050 gr'dı. Kendim de minyon tipliyim.Çatımın geniş olacağını da sanmıyorum. Ben bu çocuğu nasıl doğuracam diye kara kara düşünüyorum.

Çatı muaynesi diye bişey yok arkadaşlar sırf moda olan gereksiz bi uygulama. Çatı muaynesi diye adlandırılan işlem fiziksel bir rahatsızlığı olan kadınlarda normal doğuma bir engeli var mı diye yapılır. Yoksa anormal durumlar dışında (örneğin 5 kilo bebek, çift fıtık, kalça çıkığı) her kadın normal doğum yapabilir çünkü yaradılışımızda var bu..

canım son bir iki hafta almıyor çok benim bildiğim ben 3200 normal doğurdum...3500e kadar rahat doğurabilirsin bunu kafana takma bence son hafta doktor söyler zaten kilosunu benimki çok kilolu deildi ama kafası büyüktü önemli olan kafası bence kafası büyük oluncada zorluyor

bende 34+3 bebeğim 2600g ama başı büyük dediler bu haftaki kontrolde 9.26 çıktı 10 a kadar normal doğurabilirsin dediler ama daha vakit var büyür bence yani sezeryan için banada bir bahane buldular :(

Back
X