Normal doğum korkusu

Her hamile dogumdan korkar
Fazla dusunme dogum hikayeleri okuma
Yakinlardanda dogum hikayesi dinleme
Dogum hakkinda dr sitelerinden bilgi sahibi ol yeter
Ben 3. Dogumumu epidural anesteziyle yapmaya karar vermistim
O yuzden hic dogum korkusu stresi yasamadim
Nasil olsa epidural yapicam rahatligi vardi hep tavsiye ederim
Ama yapamasanda epiduralsizde gayet rahat dogum oluyor korkma

Her hamile dogumdan korkar
Fazla dusunme dogum hikayeleri okuma
Yakinlardanda dogum hikayesi dinleme
Dogum hakkinda dr sitelerinden bilgi sahibi ol yeter
Ben 3. Dogumumu epidural anesteziyle yapmaya karar vermistim
O yuzden hic dogum korkusu stresi yasamadim
Nasil olsa epidural yapicam rahatligi vardi hep tavsiye ederim
Ama yapamasanda epiduralsizde gayet rahat dogum oluyor korkma
İnşallah canım yaaa içime su serptın haaa inşallah Rabbim gsel doğum nasip eder herkese

Niçin korkuyorsun? O dönemde bende korkmuştum aslinda:)) Benim korkma sebebim Türk filmi tadindaydi:)) 8.aya gelince ayy nasil cikarsa çıksın artık diyeceksin:)) arkadasin dedigi gb olumsuz insanlari hikayelwri dinleme okuma. Ayy dinlemek istemiyorun de terk et ortami. 8 ay once normal dogum yapmis biri soyluyor bunlari. Epidural mepudural bilmeden çatır catir dogurdum:)) guzeldi bee! Bi daha olsa bir daha dogururum. Koca hastanede dogumun en kalabalik oldugu gun 2 kisi normal doğum yapmisiz. Doktor helal olsun bee dedi. Hoşuma gitti:))

Niçin korkuyorsun? O dönemde bende korkmuştum aslinda:)) Benim korkma sebebim Türk filmi tadindaydi:)) 8.aya gelince ayy nasil cikarsa çıksın artık diyeceksin:)) arkadasin dedigi gb olumsuz insanlari hikayelwri dinleme okuma. Ayy dinlemek istemiyorun de terk et ortami. 8 ay once normal dogum yapmis biri soyluyor bunlari. Epidural mepudural bilmeden çatır catir dogurdum:)) guzeldi bee! Bi daha olsa bir daha dogururum. Koca hastanede dogumun en kalabalik oldugu gun 2 kisi normal doğum yapmisiz. Doktor helal olsun bee dedi. Hoşuma gitti:))
İnşallah bende senin gibi derim doğum sonrası bende normal doğm isdiorum çnkü anne olduğunu o sancıyı çekerek anlıomuşsun

Ben de sancı falan umrumda değil çekerim dayanirim da, alt tarafın hâli ne olacak düşündükçe tırsıyorum:D kesik atarlar mı atarlarsa nasıl iyileşir falan filan. Ne hayirliysa o olsun inşallah ya napalim Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin :(

Ben de sancı falan umrumda değil çekerim dayanirim da, alt tarafın hâli ne olacak düşündükçe tırsıyorum:KK70: kesik atarlar mı atarlarsa nasıl iyileşir falan filan. Ne hayirliysa o olsun inşallah ya napalim Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin :KK43:
Ay evet yaaa kesik falann değilde o masaya yatmak beni korkutuyor ya açılması için o gelip elini sokuyomus öbürü sokuyomus ama doktorum evde çek sancını 15 dk yya inince gel dedi bakalım öyle yapcam alllah nasip ederse normal doğum

Ay evet yaaa kesik falann değilde o masaya yatmak beni korkutuyor ya açılması için o gelip elini sokuyomus öbürü sokuyomus ama doktorum evde çek sancını 15 dk yya inince gel dedi bakalım öyle yapcam alllah nasip ederse normal doğum
Allah yardımcımız olsun canım. Benim az kaldı korku başladı ama bi an önce zaman da geçsin istiyorum artik :(

İnanırmısınız , şu birkaç hafta geçse de hemenn doğursam kafasındayım.
benim üçüncü doğumum olacak , korkmayın inşallah Rabbim attığı düğümü çözecek elbet...

İnanırmısınız , şu birkaç hafta geçse de hemenn doğursam kafasındayım.
benim üçüncü doğumum olacak , korkmayın inşallah Rabbim attığı düğümü çözecek elbet...
Normal dogum mu öncekiler canım? Çok az kalmış senin ya Allah kolaylıklar versin inşallah

En guzelı evde sancıyı cekmek.Sancı daha hafıf ken hastaneye gıtme.Zaten osancıyı cekeceksın en guzeli evinde cek.hastaneye erken gıttıgın taktırde yarım saatte 15 dakıkada bır muaneye gelıyorlar.o bıraz sinir bozabılıyor.ilk dogumumda acemı oldugum için erkenden gıtmiştim.ıkıncıde tecrubelenmiş oldugum için evde sancımı cekıp oyle gıttım.evde cokta rahat oluyor en azında huzurlu oluyosun.hastanade korkun daha artıyor.Buda dogumu ve sancıyı uzatabılıyor.kestıklerınden hıc korkma cunku hıc farkına bıle varmıyorsun.Kendını şimdiden korkuyla ürkutme hamılelıgının tadını cıkar.zamanı geldıgı zaman hersey oldu bıttı oluyor.Bı bakmısın dogumun bıtmiş.bebegını kucagına almıssın.:anne::KK36:

Normal dogum mu öncekiler canım? Çok az kalmış senin ya Allah kolaylıklar versin inşallah
İnşallah buda normal olur canım. İkisi normaldi , biri suni sancıyla oldu diğeri kendi sancımla...
Az kalıncada kötü yaa :):) vakit geçmiyor gibi oldu son bu ayda.

En guzelı evde sancıyı cekmek.Sancı daha hafıf ken hastaneye gıtme.Zaten osancıyı cekeceksın en guzeli evinde cek.hastaneye erken gıttıgın taktırde yarım saatte 15 dakıkada bır muaneye gelıyorlar.o bıraz sinir bozabılıyor.ilk dogumumda acemı oldugum için erkenden gıtmiştim.ıkıncıde tecrubelenmiş oldugum için evde sancımı cekıp oyle gıttım.evde cokta rahat oluyor en azında huzurlu oluyosun.hastanade korkun daha artıyor.Buda dogumu ve sancıyı uzatabılıyor.kestıklerınden hıc korkma cunku hıc farkına bıle varmıyorsun.Kendını şimdiden korkuyla ürkutme hamılelıgının tadını cıkar.zamanı geldıgı zaman hersey oldu bıttı oluyor.Bı bakmısın dogumun bıtmiş.bebegını kucagına almıssın.:anne::KK36:
Canım o kesiği atarken uyusturuyorlar mi orayi ?

İnşallah buda normal olur canım. İkisi normaldi , biri suni sancıyla oldu diğeri kendi sancımla...
Az kalıncada kötü yaa :):) vakit geçmiyor gibi oldu son bu ayda.
Hiç sorma benim bile vakit geçmiyor ama yaklaştıkça korku sarıyor, normal istiyorum inşallah allah izin verirse ama bu epizyo 'dan çok korkuyorum ve alt tarafın bozulup tekrar eskisi gibi olmamasindan:( ilk doğum olunca cahillikten işte insan daha tedirgin oluyor

Ay canım yaaa korkum gidio haaa yavaş yavaş sayenizde kendimi normal doğuma alıştırıyorum yavaş yavaş

Back
X