Normal doğum korkusu

İki normal doğum yaptım ikisi de çok kolay oldu. Bende hep iyi normal doğum hikayelerine bakiyordum internetten. O anı hayal ediyordum , motive oluyordum. Normal dogum sancıları çok kötü değil bence sadece son 2 3 sancı biraz zor , o sancılar gelince de doğuyor zaten.
Benim sancim olmadı leke ile gittim . Son 3 sancı hariç her şey çok kolay , doğum anida dahil . Dr ve ebenin dediğini yapın.
Herkes nasıl doguruyorsa öyle dogurucaksiniz ,n:anneadayı: iyi düşünün.

Ay inşaallah benim ki de kolay olur.peki aldığınız kilolarla alakası var mi normal doğumun ? Yani az kilo alınca daha mi kolay ya da tam tersi mi☹
Bana sorduysan eğer ilkinde 20 ye yakın aldım 2. Sinde 15 civarı. Kiloyla alakalı düşünmüyorum . Kendime çok pozitif telkinler verdim , doğum anını hayal ediyordum okuduklarım kadarıyla. Çok dua ediyordum tabi . He bide doğuma giderken 100 rabbiyesir 100 lahavle okumustum. Çok pozitif insanim hep kolay rahat olucak diyordum , oldu. Son zamanlarda yurusus faydali.doguma yanınıza birisi gelebilirse destek olur. İstanbuldaysaniz camlica medicana aliyorlar, dogumhaneye .

Bana sorduysan eğer ilkinde 20 ye yakın aldım 2. Sinde 15 civarı. Kiloyla alakalı düşünmüyorum . Kendime çok pozitif telkinler verdim , doğum anını hayal ediyordum okuduklarım kadarıyla. Çok dua ediyordum tabi . He bide doğuma giderken 100 rabbiyesir 100 lahavle okumustum. Çok pozitif insanim hep kolay rahat olucak diyordum , oldu. Son zamanlarda yurusus faydali.doguma yanınıza birisi gelebilirse destek olur. İstanbuldaysaniz camlica medicana aliyorlar, dogumhaneye .[/QUOTE

baştan aşşağı tüm yorumları okudum. Olumsuz bir şey yazan yok işallah bizede Allah kolay doğum nasip etsin.

Niçin korkuyorsun? O dönemde bende korkmuştum aslinda:)) Benim korkma sebebim Türk filmi tadindaydi:)) 8.aya gelince ayy nasil cikarsa çıksın artık diyeceksin:)) arkadasin dedigi gb olumsuz insanlari hikayelwri dinleme okuma. Ayy dinlemek istemiyorun de terk et ortami. 8 ay once normal dogum yapmis biri soyluyor bunlari. Epidural mepudural bilmeden çatır catir dogurdum:)) guzeldi bee! Bi daha olsa bir daha dogururum. Koca hastanede dogumun en kalabalik oldugu gun 2 kisi normal doğum yapmisiz. Doktor helal olsun bee dedi. Hoşuma gitti:))
Biraz tarif eder misiniz korkuyorum da

Back
X