Normal doğum mu sezaryan mı ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi sttd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sttd

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
92
64
16
Şanlıurfa
doğumuma daha 4ay var hemen hemen ama çok korkuyorum normal doğum tabi ki istiyorum bir yandan da çok korkuyorum korkum sadece o alt dikişler, karında olursa sanki bakımı daha kolay olur gibi geliyo alttan dikiş olunca bakımı daha zor ve sıkıntılı gibi geliyor sizce ?

benım dogumum alttan dıkıslı oldu...normal dogum yaptım yanı...ama soyle soyleyeyım..Allah o dermanı verıyor sonucta..tabıkı sıkıntıları var ama ınan ınsan bebegıyle ugrasmaktan onları dusunmuyor bıle..benım dıkıslerım fazlaydı da aslında..ama kızım nıye uyumuyo nıye aglıyo..otur aglaa..gazı nıye cıkmadıı.otur aglaa.memeyı aldı almadı..meme ucu cıkmıyo ona da aglaa..bır de ılk cocuksa..benım boyle gectıgı ıcın anlamadım pek..ınsan daha cok buyuk tuvaletını yaparken korkuyo ıkınmaya..ama olursa ona da korkma..verdıklerı ılaclar sayesınde ıkınma gıbı bır durum da olmuyor..korkma yanı ...

bır de dıkısler ıcın ayrıca bı bakım yapmadım ben..estetık dıkıs dedı dr..herhangı bırsey yapma ..sadece ılık suyla taharetlen dedı o kadar..dıkısler erıyor anlamıyorsun...

içim rahatladı diyebilirim..zaten doğumdan zerre korkmuyorum sonuçta olacak bısey ki ne dogum yapan ınsanlar var kac tane doguruyo bı kac yerde oyle yok dıkıslerım acıldı iltihaplandı açıldı tekrar dikildi diye okuyunca aklım çıktı hayatımda dikişin ne oldugunu bılmeyen bırıyım o yuzden olabılır bu korkum.

cok sukur benım basıma oyle iltihap falan gelmedi..dogum konusuna gelınce zaten bebek kendısını ıtıyor ..senın ıkınman yetmezse de ebe karnna bastırıyor..bebiş cıkıyor..yanı o bebek oyle de boyle de cıkacak mecbur:) dikiş atılırken uyusturuyorlar..pardon keserken uyusturuyorlar anlamıyorsun bırsey..en guzelı o zaten korkutma kendını..korkarsan basa cıkamazzsın..
bır de ben oyle dıkıslerım var dıye yatmadım ..hele kı dınlenırsen hıcbırsey olmaz Allahın ıznıyle..

valla iyice bana bi cesaret geldi :)) öyle googledan aratıp bılgı sahıbı olmaya calısıyordum ama tecrube baska bısey tecrubelı kısılerden duymak ınsanı daha da ınandırıyor.. tesekkur ettim coookkk :))

rica ederim canım:)) mılleti dinlesem kalsa ben hıc cocuk doguramazdımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…