normal doğum mu? sezeryan mı? yardııııım...

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
doguma 3 ay var ama ben dogumdan cok korkuyorum. herkes normal saglıklı diyor ama ben cok korkuyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız...

aslında ikisininde ayrı ayrı zorlukları var.ben sezeryanla dogum yaptım.yanı kurbanlık koç gıbı bıle bıle gıtmekte koyuyor ınsana o psıkolojı cook kötü..ve tabi sonrası var acılar icinde amelıyathaneden cıkıyosun daha kendıne gelemeden elıne bebegı tutusturuyolar hadıı emzır dıye.emzırmesida çok zor oluyu dikişlerinden doğrulamıyosunkı emzıresın.tuvalete oturamıyosun.ama tabı hemen hemen 1 hafta sürüyor bu dediklerim sonra sadece dikiş olan yerde hissiyatsızlık oluyo hissetmıyosun yanı.normal doğumda o an için zor sonra rahatsın tabi normal dogum gercekten adı gibi normal gecerse.normal yapıp ıkıncıye bıdaha asla yapmam,sezeryanla dogururum dıyen arkadasım cok var.aay cok uzattım galıba o yasadıklarım geldıde aklıma neyse canım artık düşün hangisi aklına yatıyosa.hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsallah

Cnm bende sezeryanla doğum yapan bir anneyim.
Normal doğum için gittim 8 saat sonrasında sezeryanla sonlandı.
2. bebeğim olursa gene sezeryan isterim.

Ben çok zor bir normal doğum yaptım. Aslında sezeryan olmam daha doğruymuş ama normal istedim. Uzun saatler sancım ve kanamam oldu. Ama sonrasında hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalktım, ertesi gün normal hayatıma nerdeyse dönmüştüm. Şimdi ikinciyi istiyorum ve olursa yine normal olacak. Ama tibbi bir gereklilik olursa elbette sezeryan yaptırırım. Bence tıbbi zorunluluk yoksa normal doğum çok daha sağlıklı ve doğanın işleyişine uygun. Bırakalım herşey doğal ve olması gerektiği gibi olsun diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…