Normal doğum mu sezeryan mi??

byngulensuratt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
66
86
8
Merhaba arkadaslar,
Şimdiye kadar normal doğum mu yoksa sezeryanmi diye çok düşündüm.ama bir şeyi gözden kacirmistik oda bebeğin gelis yonuydu tabiki. Şuan 36+4 deyiz ama bebek ters ve doktor böyle devam ederse dönmezse normal olamayacağını söyledi. Zeynep Kamil Hastanesi'ne gidiyorum. Ve o kadar gozumu korkuttular ki. Çocuk tersse senin canın çok acıyacak döndürecekler falan diye artık stres yapmaya başladım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi

Merhaba arkadaslar,
Şimdiye kadar normal doğum mu yoksa sezeryanmi diye çok düşündüm.ama bir şeyi gözden kacirmistik oda bebeğin gelis yonuydu tabiki. Şuan 36+4 deyiz ama bebek ters ve doktor böyle devam ederse dönmezse normal olamayacağını söyledi. Zeynep Kamil Hastanesi'ne gidiyorum. Ve o kadar gozumu korkuttular ki. Çocuk tersse senin canın çok acıyacak döndürecekler falan diye artık stres yapmaya başladım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi

Canim benim ilk kizim hep baş gelisti.
40.hafta ters döndü.Doktor bile sasirdi.Cok zor diye.
Sancilarla tekrar dönme ihtimali olabiliyor diye 5 gun daha beklemistim farkli saglik sorunlari sebebiyle mecburi sezeryana girmistim.
Sen duani et bol bol,yapabilecegin egzersizler var onlara goz gezdirebilirsin,riskleri elbet var ama kesinlikle olmaz diye de bisy yok.
Sancilarin basladiginda donebilir,ebeler yardimci olabilir durumunu bilmeleri onemli.
Kafani yorma,stres yapma hayirlisini dile❤
Doktoruna ebelerine guveniyorsan gecerli tabii bu dediklerim,ki orda ekipler iyi deneyimliler.

Bilmiyorum çok korkmaya başladım ters almaya kalkarlarsa bebegin kafası sıkısabilirmis beni de o korkutuyor. Eğer normal doğum sırasında dönmezse ve hiç bir şekilde yapamazlarsa doğumu sezeryana ceviriyoruz dediler ama bu sefer de bende bebeğim de çok yorulmuş olucaz onca sanciyi boşuna çekmiş olmaz miyim

Bilmiyorum çok korkmaya başladım ters almaya kalkarlarsa bebegin kafası sıkısabilirmis beni de o korkutuyor. Eğer normal doğum sırasında dönmezse ve hiç bir şekilde yapamazlarsa doğumu sezeryana ceviriyoruz dediler ama bu sefer de bende bebeğim de çok yorulmuş olucaz onca sanciyi boşuna çekmiş olmaz miyim

Dönmezse seni zorlamazlar diye dusunuyorum.Sende tedirginsen hic riske atmazlar mutlaka en onemlisi senin fikrin.
Inslalah gonlune gore döner canim

Umarım canım ama devlette pek hasta fikrine sorulmuyor. Son anda özel hastaneye geçiş yapabilirim eğer öyle biseyde zorlanacağım söylenirse artık yapacak bişey yok

Back
X