- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- 103
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
-
Normal dogumun acisi o anlikmis, ilerisi icin sezaryen diyorlar ama sezaryene bakacak insanim olmadigi icin cesaret edemiyorumTabiki de normal dogum. Bende cok istedim normal dogurayim. Ama doktorum sey demisti normal dogumu hedefliyoruz ancak sartlanmiyoruz cunku her zaman sartlar bizim istedigimiz gibi olmaya bilir diye. 40 haftama kadar bekledim. Bebegim ters geliyordu. Basi bir türlü asagi inmedi. Suyum bitince sezeryan olmak zorunda kaldim. Oysaki belki döner normal doğum olur diyede o kadar beklemistik. Kismet degilmis. Sonradan ogrendim ki zaten rahim yapim dogustan yarımmış. Bebegimm o yuzden donememis yoksa zaten rahatca normal dogurursun diyordu doktorum. Seni korkutmalarina izin verme. Dinleme hic onlari herkesin anısı iyi olmak zorunda degil ki. Instagramda bir suru kadin dogumcu var videolar ekliyorlar bence onlari izlemek bile daha motive ediyor. Baskalarina da kalsa sezeryan cok berbat aci icindesin yok kesiyorlar ediyorlar falan diyorlar. Benimde cok sukur rahat bir sezeryan oldu aksamina ayaga kalkip ertesi gun hadi eve gidelim dedim yuruyerek rahatca kalkip evime gittim.Benim bazi arkadaslarim 10 dk da dogurdu ilk çocuklarını. Sen neden yapamayasin ki?
Sana dikis atilirken bebegi hazirliyorlarmis, bebekle ayni anda cikanlar bile varmisSezaryen bi dogum sekli degildir. Mecbur kalindiginda anne veya bebegin hayati tehlikede olabilecek bi durumda gerek gorulmelidir sadece.
Benm doktorum en basindan beri bi sorun olmadigi surece normal yapacaksin dedi
Zor tabiki kolay degil benide herkes cok kolay diye kandirdi
Ama inan hic pisman degilim iyiki normal dogum yapmisim
Bi sorun olmadigi surece sezaryen olmamani oneriyorum.
Sezeryanda bakacak birine ben acikcasi ihtiyac duymadim. Eskiden nasilmis bilmiyorum ama oyle yatak dosek yatirmiyor insani sezeryan. Ya da ben yatmadim. Esim grip olmustu ilk hafta benden cok o yatti. Ben eve geldikten sonra hep ayaktaydim. Herkes bana sanki seni degil esini kesip cocugu cikardilar o yatiyor sen ayaktasin diyordu. Ancak simdi eger ki bedenim ve imkanlar el verirse ikinci cocugu normal doğurmayi cok istiyorum. Onceligini normal dogum olarak tut her zaman. Egzersizlere basla bol yürüyüş plates topu imkanin olursa yüzme vs. Ben hepsini yapmıştım sezeryan oldu o ayrıNormal dogumun acisi o anlikmis, ilerisi icin sezaryen diyorlar ama sezaryene bakacak insanim olmadigi icin cesaret edemiyorum
Bana kesikte atilmadi 3 kg dogdu bir tane bile dikisim olmadi.Sana dikis atilirken bebegi hazirliyorlarmis, bebekle ayni anda cikanlar bile varmis
Dusunmesi bile heyecanlandiriyor insani, kim bilir kucagina alinca neler oluyoBana kesikte atilmadi 3 kg dogdu bir tane bile dikisim olmadi.
Ben kendime gelmeye calisirken kizimi giydiriyordu hemsire izliyodum karsidan giydirdi ben ayaga kalktim yuruyerek kizimla birlikte odamiza gittik
Daha erken oldugu icin doktorum da bir sey demedi gerci ama suan normal dogum istiyorum tesekkurlerSezeryanda bakacak birine ben acikcasi ihtiyac duymadim. Eskiden nasilmis bilmiyorum ama oyle yatak dosek yatirmiyor insani sezeryan. Ya da ben yatmadim. Esim grip olmustu ilk hafta benden cok o yatti. Ben eve geldikten sonra hep ayaktaydim. Herkes bana sanki seni degil esini kesip cocugu cikardilar o yatiyor sen ayaktasin diyordu. Ancak simdi eger ki bedenim ve imkanlar el verirse ikinci cocugu normal doğurmayi cok istiyorum. Onceligini normal dogum olarak tut her zaman. Egzersizlere basla bol yürüyüş plates topu imkanin olursa yüzme vs. Ben hepsini yapmıştım sezeryan oldu o ayrı
Korkma merak etme Allahin izniyle bi sorun olmazsa normal dogum yapDusunmesi bile heyecanlandiriyor insani, kim bilir kucagina alinca neler oluyo
Allah kuluna cekemeyecegi aci vermezmis haklisinKorkma merak etme Allahin izniyle bi sorun olmazsa normal dogum yap
Bende cok korkuyodum geceleri agliyodum doguramiycam istemiyorum icimde kalsin diye zirliyodum sacmalik iste
Acin anlik olucak az sanciyla atlatanda var benm gibi zorlu gecende.
Bir iki ıkınmada kurtulanida okudum burda
Rahat ol bedenimiz buna gore yaratildi
Katlanilmiycak hic bir aciyi yasamiyoruz
İnşallah canim sağlıkla al bebeğini kucağına:)Daha erken oldugu icin doktorum da bir sey demedi gerci ama suan normal dogum istiyorum tesekkurler
InşAllah cok tesekkur ederimİnşallah canim sağlıkla al bebeğini kucağına:)
İlk hamileliğim, doğumdan korkutanlar oluyor kafam karışıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?