Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sezeryan yaptım normal doğumu kardeşim yaptı yazacaktımBen sezeryan ve normal doğum yaptım. Tabi çoğunluk normal doğumu önerecekler sana hemen ayağa kalkıyorsın diyen olacak bir de bir süt olayıdır gidiyor sütün gelmez diyen olacak. Bebek daha sağlıklı olur diyen olacak bu durumlar hep yapı ile alakalı. Normal doğumda evet bir deformasyon söz konusu . rahim sarkması , idrar tutamama vb olaylar ile karşılaşma ihtimalin yüksek . sezeyan da da bir çizgi oluyor karnın altınada 3 gün maks 1 hafta yatıyorsun .Yatma sebebin de korkudan dikişime birşey olur mu diye yoksa yatıracak bir durum yok . gelelelim normal doğuma muayene eğer çatın darsa zaten alttan da kesecekler seni ki o daha zor ne zaman idrar yapsan deli gibi yanıyor bir süre oturamıyorsun ve doğum esnasında çektiğin acı cabasıevet epidural sezeryan oldum bel ağrım çok hafif oldu başka da hiç bir sıkıntım yok bu benim fikrim yine olsa yine sezeryan yapatım hem de jiç düşünmeden :)
Bu deformasyon olayı tamamen yapısal canm kimisi normal yapar karnı kalır ama genital bölge normal olur kiminin tam tersi . Bn 2 normal dogum yaptım 4 aylik oglum genital bölgede herhangi bisi yok cok az bi göbek var özellikle cok yedigimde çıkıyor oda daha gider diye dusunuyorum idrar tutumama vs. Gbi sornlari basit egzersizlerle aşabiliyorsun bnm hc olmadi oyle sorunlarım . Hamilelikte olmustu ondada hemen egzersize baslamistm ve gecmisti . Sezaryen yasamadm yorm yapmam doğru olmaz ama onu da ablamda gördüm hala agir is yaparken karnı ağrıyor sadece bunu biliyorum yine onunda karnı fazla yok bence tamamen yapısal bu bozulmalar .Daha once dogum yapan anneler veya etrafindakilerden duyum alanlar. Sizce sezeryandan sonraki karindaki deformasyon mu daha kotu normal dogumdaki ozel bolgedeki defarmasyon mu daha kotu?
Ben sezeryan ve normal doğum yaptım. Tabi çoğunluk normal doğumu önerecekler sana hemen ayağa kalkıyorsın diyen olacak bir de bir süt olayıdır gidiyor sütün gelmez diyen olacak. Bebek daha sağlıklı olur diyen olacak bu durumlar hep yapı ile alakalı. Normal doğumda evet bir deformasyon söz konusu . rahim sarkması , idrar tutamama vb olaylar ile karşılaşma ihtimalin yüksek . sezeyan da da bir çizgi oluyor karnın altınada 3 gün maks 1 hafta yatıyorsun .Yatma sebebin de korkudan dikişime birşey olur mu diye yoksa yatıracak bir durum yok . gelelelim normal doğuma muayene eğer çatın darsa zaten alttan da kesecekler seni ki o daha zor ne zaman idrar yapsan deli gibi yanıyor bir süre oturamıyorsun ve doğum esnasında çektiğin acı cabasıevet epidural sezeryan oldum bel ağrım çok hafif oldu başka da hiç bir sıkıntım yok bu benim fikrim yine olsa yine sezeryan yapatım hem de jiç düşünmeden :)
Bu deformasyon olayı tamamen yapısal canm kimisi normal yapar karnı kalır ama genital bölge normal olur kiminin tam tersi . Bn 2 normal dogum yaptım 4 aylik oglum genital bölgede herhangi bisi yok cok az bi göbek var özellikle cok yedigimde çıkıyor oda daha gider diye dusunuyorum idrar tutumama vs. Gbi sornlari basit egzersizlerle aşabiliyorsun bnm hc olmadi oyle sorunlarım . Hamilelikte olmustu ondada hemen egzersize baslamistm ve gecmisti . Sezaryen yasamadm yorm yapmam doğru olmaz ama onu da ablamda gördüm hala agir is yaparken karnı ağrıyor sadece bunu biliyorum yine onunda karnı fazla yok bence tamamen yapısal bu bozulmalar .
ince bi çizgi dışında bi deformasyon yok bu arada![]()
Valla normal doğurdum ama asla deforme olma yok. Hatta hala daracığım.Daha once dogum yapan anneler veya etrafindakilerden duyum alanlar. Sizce sezeryandan sonraki karindaki deformasyon mu daha kotu normal dogumdaki ozel bolgedeki defarmasyon mu daha kotu?
Dogumunuz kolay mi oldu peki yoksa kesi falan atildi miValla normal doğurdum ama asla deforme olma yok. Hatta hala daracığım.
Kesi atıldı. Valla ne acı ne birşey hiçbirşey hissetmedim. Kesiti doktor söylemese bilmezdim yani o derece. Şimdi de ikizlerinçm olacak inşaAllah yine normal düşünüyorumDogumunuz kolay mi oldu peki yoksa kesi falan atildi mi
Kesi atıldı. Valla ne acı ne birşey hiçbirşey hissetmedim. Kesiti doktor söylemese bilmezdim yani o derece. Şimdi de ikizlerinçm olacak inşaAllah yine normal düşünüyorum![]()
Ben kendimi çok güçsüz bilirdim. Hatta 50 kilo vardım yoktum hamileyken. Ve inanılmaz kilo almıştımAllah kucagina almayi nasip etsin insallahanladigim kadariyla yapidan yapiya degisiyor acaba benim yapim nasildir
![]()
Normal dogumu ancak uyusturularak yapabilirimBen kendimi çok güçsüz bilirdim. Hatta 50 kilo vardım yoktum hamileyken. Ve inanılmaz kilo almıştımşimdi vermeye çalışırken yeni hamilelikler. Bakalım nasip.. Ama kadınlarda o güç olmasa zaten gebe kalınması zor bir durum. Kendine güven.
❤❤
![]()
..Daha once dogum yapan anneler veya etrafindakilerden duyum alanlar. Sizce sezeryandan sonraki karindaki deformasyon mu daha kotu normal dogumdaki ozel bolgedeki defarmasyon mu daha kotu?
Tesekkur ederimNormal doğumun ilkinde çok fazla deforme olmuyor ama çoklu vajinal doğumda oldukça fazla.
İlkinde doktorlar ona göre kesi atıp, daraltarak dikiyorlar ama ikincide aynı yerden kesi atılmadığı için pek mümkün olmuyor.
Sezaryende ise sadece karında dikiş izi, o kadar.
Ne olursa olsun normal doğum
Kadının doğasında olan birşey
Ufak bi dikiş izinden başka bişey kalmıyor canm
1 kızm var normal doğurdum. Şimdi 2.ciye hamileyim Allah nasip ederse bunuda normal doğurmayı çok istiyorum