Daha çok toy ve yolun başında olduğunuz sözlerinizden belli, sizin düşüncenize yanlış demedim kimsenin düşüncesine yanlış diyecek kadar cahil değilim,hayatta herkesin kendine göre doğruları vardır kimseyi düşüncelerine göre vasıfsız ev hanımı, çocuk doğurmaktan başka meziyeti olmayan diyecek kadar kompleksi biri de değilim çok şükür. 18 yaşından beri kendi parasını kazanan, devlette iyi bir konumda kariyeri olan bir kadınım, bunun yanı sıra anne olmayı da hayatta aktif olmayı da bırakmayıp 3. Gebeliğe cesaret edecek kadar da güçlü ve cesurum. Bikinimi görselimi anne olmanın önüne koymadım ama çok şükür doğumdan çıktığım anda 36 beden olacak kdr sağlıklı ve bilinçliyim. Normal ve sezeryan arasındaki farkı eski kafalılığa göre yorumlamanız da sizin kafanızın eskide kaldığının göstergesi. Bunun farkını on doktora sorsan onu da sana gerçek cevabı verir. Sezeryan bir ameliyattır gerekli durumlarda yapılır,anne ve bebek hayatını riske atmamak için, siz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz görsellik için sezeryan olanlar göğsü sarkmasın diye emzirmeyenler bana hep ilginç gelecek.