Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğum mu yaptınız kaç dikişiniz vardıbende hiçbir sey değişmedi. her sey gebelik öncesindeki gibi devam etti
evet vajinal doğum yaptım. kaç dikişim var bilmiyorum ama tüm dikişlerim içeriden atıldı. doğum sırasında kesi de atıldıNormal doğum mu yaptınız kaç dikişiniz vardı
denemeden sonra vajinanızın genişlediğini hissederseniz farklı pziston denersiniz yan yatmalı bir pozisyon var bacak açık değil birleşik(inş anlatabilmişimdir) kegel egzersizi var.Merhaba kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım daha ilişkiye girmedim ama vajinam genişlemiş tabiki genişleyeceğini biliyorum ama eski zevki veremiyicekmi sizin normal doğumdan sonra ilişkiniz nasıl oldu karşı taraf zevk aldı mı yoksa eski tadı kalmadı mı bunu merak ediyorum
Benim ki baya genişledi hatta üstünden 5 yıl geçti hala geniş zevk alamıyorumMerhaba kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım daha ilişkiye girmedim ama vajinam genişlemiş tabiki genişleyeceğini biliyorum ama eski zevki veremiyicekmi sizin normal doğumdan sonra ilişkiniz nasıl oldu karşı taraf zevk aldı mı yoksa eski tadı kalmadı mı bunu merak ediyorum
Benim ki baya genişledi hatta üstünden 5 yıl geçti hala geniş zevk alamıyorum
Aynen öyleNormal doğum yapan bütün kadınların vajinası genişliyor bunun nedeni dışardan çok mudahele edildiyi için oluyor kaslarda hasarlar oluşuyor eski haline asla dönmüyor normal doğum yapan kadınların çoğu bu durumu yasiyor benim zamanımda internet bu kadar yaygın deyildi bilseydim asla normal doğum yapmazdım normal doğumda vajina asla eski haline dönmüyor
Tek çözüm vajinoplastiNormal doğum yapan bütün kadınların vajinası genişliyor bunun nedeni dışardan çok mudahele edildiyi için oluyor kaslarda hasarlar oluşuyor eski haline asla dönmüyor normal doğum yapan kadınların çoğu bu durumu yasiyor benim zamanımda internet bu kadar yaygın deyildi bilseydim asla normal doğum yapmazdım normal doğumda vajina asla eski haline dönmüyor
Tek çözüm vajinoplasti