Normal doğum sonrası cinsel ilişki nasıl olur

tugcesuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
6
1
1
25
Merhaba kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım daha ilişkiye girmedim ama vajinam genişlemiş tabiki genişleyeceğini biliyorum ama eski zevki veremiyicekmi sizin normal doğumdan sonra ilişkiniz nasıl oldu karşı taraf zevk aldı mı yoksa eski tadı kalmadı mı bunu merak ediyorum

Merhaba kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım daha ilişkiye girmedim ama vajinam genişlemiş tabiki genişleyeceğini biliyorum ama eski zevki veremiyicekmi sizin normal doğumdan sonra ilişkiniz nasıl oldu karşı taraf zevk aldı mı yoksa eski tadı kalmadı mı bunu merak ediyorum
denemeden sonra vajinanızın genişlediğini hissederseniz farklı pziston denersiniz yan yatmalı bir pozisyon var bacak açık değil birleşik(inş anlatabilmişimdir) kegel egzersizi var.

Bende doğumdan sonra esnetikde yaptırmayı düşünüyorum 🤗 ama araştırmama göre zaten öyle çok bir genişleme olmuyor dikiş attıkları için

Bunu bende merak ediyorum. Eski haline dönmüyor diyen çok fazla. Gerçekten o kadar hissettirecek kadara genişleme oluyor mu kafamda dönüp duruyor ?

Back
X