• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum sonrası cinsel ilişki nasıl olur

Merhaba kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım daha ilişkiye girmedim ama vajinam genişlemiş tabiki genişleyeceğini biliyorum ama eski zevki veremiyicekmi sizin normal doğumdan sonra ilişkiniz nasıl oldu karşı taraf zevk aldı mı yoksa eski tadı kalmadı mı bunu merak ediyorum
denemeden sonra vajinanızın genişlediğini hissederseniz farklı pziston denersiniz yan yatmalı bir pozisyon var bacak açık değil birleşik(inş anlatabilmişimdir) kegel egzersizi var.

Bende doğumdan sonra esnetikde yaptırmayı düşünüyorum 🤗 ama araştırmama göre zaten öyle çok bir genişleme olmuyor dikiş attıkları için

Bunu bende merak ediyorum. Eski haline dönmüyor diyen çok fazla. Gerçekten o kadar hissettirecek kadara genişleme oluyor mu kafamda dönüp duruyor ?

Bende çok merak ediyorum bunu çoğu kişi eski haline dönüyor diyor bana dönmez gibi geliyor

Merhaba kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım daha ilişkiye girmedim ama vajinam genişlemiş tabiki genişleyeceğini biliyorum ama eski zevki veremiyicekmi sizin normal doğumdan sonra ilişkiniz nasıl oldu karşı taraf zevk aldı mı yoksa eski tadı kalmadı mı bunu merak ediyorum
Benim ki baya genişledi hatta üstünden 5 yıl geçti hala geniş zevk alamıyorum

Normal doğum yapan bütün kadınların vajinası genişliyor bunun nedeni dışardan çok mudahele edildiyi için oluyor kaslarda hasarlar oluşuyor eski haline asla dönmüyor normal doğum yapan kadınların çoğu bu durumu yasiyor benim zamanımda internet bu kadar yaygın deyildi bilseydim asla normal doğum yapmazdım normal doğumda vajina asla eski haline dönmüyor

Normal doğum yapan bütün kadınların vajinası genişliyor bunun nedeni dışardan çok mudahele edildiyi için oluyor kaslarda hasarlar oluşuyor eski haline asla dönmüyor normal doğum yapan kadınların çoğu bu durumu yasiyor benim zamanımda internet bu kadar yaygın deyildi bilseydim asla normal doğum yapmazdım normal doğumda vajina asla eski haline dönmüyor
Aynen öyle

Tek çözüm vajinoplasti

Vajinaplasti sonrası genelde kadınlar sorun yaşıyor bence orjinal halinde kalması en iyisi sezaryan bana göre en doğru seçim bu benim fikrim yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak en bana göre en iyisi sezaryan bazılarının doğumu kolay olabiliyor onu bilemem benim doğumum zor oldu vajinada çok hasar oluştu vajinaplasti amaliyatimdan da memnun kalmadım isteyen istediği şekilde doğum yapsın bu yazdıklarım bana göre olan dusunduklerim

Back
X