Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 martta normal doğum yaptım 25 gün sonra dikişlerimin açıldığını öğrendim ve tekrar dikiş atıldı ancak yine tutmadı ve madecassol krem verdi doktor kendi kapanır dedi ancak çok endişeliyim bu durumu yaşayan var mı ne zamana kapanır ?
19 martta normal doğum yaptım 25 gün sonra dikişlerimin açıldığını öğrendim ve tekrar dikiş atıldı ancak yine tutmadı ve madecassol krem verdi doktor kendi kapanır dedi ancak çok endişeliyim bu durumu yaşayan var mı ne zamana kapanır ?
Alaturka tuvaletemi oturuyorsun klozet mi eğerki alaturka ise bacaklarını fazla ayırmadan otur dikişler açılıyor benm anlamda yaşadı aynı durumu dikislerin iyileşmesi zaten 2 ayı buluyor
olabildiğince temiz ve kuru tutmaya çalışın . Batikonla temizliğini güzel yapın önden arkaya doğru yıkatıp pamukla hafif hafif kurtulayın pamuklu hava alan çamaşır kullanın
olabildiğince temiz ve kuru tutmaya çalışın . Batikonla temizliğini güzel yapın önden arkaya doğru yıkatıp pamukla hafif hafif kurtulayın pamuklu hava alan çamaşır kullanın
Ben iyice kurutuyorum hatta doktor saç kurutma makinesiyle kurut dedi. Sonra batikonla temizliyorum ardından krem sürüp kapatıyorum ama yok gene aynı vallahi gördükçe üzülüyorum
Ben iyice kurutuyorum hatta doktor saç kurutma makinesiyle kurut dedi. Sonra batikonla temizliyorum ardından krem sürüp kapatıyorum ama yok gene aynı vallahi gördükçe üzülüyorum
Soğuk veya ılık ayarda kullanılmalı
– Sıcak hava dikişleri tahriş edebilir veya yanık riski oluşturabilir.
Uzaktan tut (en az 30-40 cm mesafe)
– Direkt temastan kaçın. Hafif hava akımı yeterlidir, cilt çok hassastır.
Kısa süreli tut
– 30-60 saniye arası yeterlidir. Uzun süre maruz bırakma kuruluğa ve rahatsızlığa neden olabilir.
Her seferinde değil, sadece nemliyse
– Özellikle duş sonrası ya da lohusalık akıntısı nedeniyle nemli kalan dönemlerde gerekebilir. Her zaman kullanmak zorunda değilsin
Alternatif ve Destekleyici Yöntemler:
Ilık suyla yıkayıp yumuşak pamuk havluyla tampon yaparak kurut (sürtmeyerek).
Pamuklu iç çamaşırı tercih et, sıkı kıyafetlerden kaçın.
Hava almasına fırsat ver (gerekirse kısa süre çamaşırsız serbest bırakılabılır
Sonuç:
Eğer saç kurutma makinesini düşük ısı ve uzaktan tutarak kullanıyorsan, bu yöntem hijyen açısından faydalı olabilir. Ancak ağrın artıyorsa, dikiş bölgesinde yanma hissediyorsan yanlış uyguluyor olabılırsın
Alaturka tuvaletemi oturuyorsun klozet mi eğerki alaturka ise bacaklarını fazla ayırmadan otur dikişler açılıyor benm anlamda yaşadı aynı durumu dikislerin iyileşmesi zaten 2 ayı buluyor
19 martta normal doğum yaptım 25 gün sonra dikişlerimin açıldığını öğrendim ve tekrar dikiş atıldı ancak yine tutmadı ve madecassol krem verdi doktor kendi kapanır dedi ancak çok endişeliyim bu durumu yaşayan var mı ne zamana kapa