normal dogum sonrasi iliski..

Kuruluk en buyuk sikayet. Onun icin bebe yagi kullanabilirsin. Ama agridan korkuyosan agri falan olmuyor. Dikis yerlerin zaten iyilestigi icin bi problem olmuyor. Zevk meselesini soruyosan. Kocan buyuk bi ihtimal zaten seni ozlemis olacagi icin onlara pek takilmicak baslarda. Sonrasi kocanin karakterine bagli. Baska ne merak ediyorsun bilmiyorum.

Bi kaç kez denedik ama olmadi maalesef.. Kauganlastirici kullandik Müthiş bi aci hissettim haliyle strese girdim iyice. Normalde vajina genişler derler ama benimki aksine daralmis gibi doktorada gidemedim daha

Bi kaç kez denedik ama olmadi maalesef.. Kauganlastirici kullandik Müthiş bi aci hissettim haliyle strese girdim iyice. Normalde vajina genişler derler ama benimki aksine daralmis gibi doktorada gidemedim daha
Bu sorunu dogum sonrasi cok arkadas yasadi. Zorlamayin bence. Belkide siz kastiniz kendinizi istemeden. Valla ben 2 dogum yaptim. Genislik menislik olmadi hic. Dikisi nasil atiyolarsa artik. Vakit olmuyodur ama iliski oncesini uzun tutsaniz belki daha kolay olurdu.

Ne zamana kadar zorlamicam acaba :// bi sure sonra daha kolay olur belki biraz daha zaman geçsin bakalim neolcak

Cozebildiniz mi nasil cozdunuz son durum nedir??? bnde ayni durumdayim da... once hormonal kuruluk vardi jel ile denedik olmadi. aciyinca olmayinca da psikolojik olarak etkilendim ve isteksizlik yasiyorum. napsam bilemedim.

Back
X