NORMAL DOGUM SONRASI '' yardım ''

pamuk06

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
16
1
6
Ankara
kızlar bı sorum olacak . 22 kasımda norml dogm yaptm zor bı dogum oldu . cok fazla dıkısım vardı . ben oglum yırttı hemde dr lar kestı . halıyle fazlasıyla dıkısım vardı . dıkıslerım gectı hepsı dustu fakat . enfeksıyon vardı drum antıbıyotık verdı bı hafta kullandım .batıkonlada ıcerıye pansuman yaptım . ama halen yesılımsı akıntım var be kasıntım bırazda zonglamm var . boyle bırsey yasayan varmı . ne yapabılırım . enzırıyorum da . dr um normal oldugunu soyledı ama ben cokk rahatsızım.

Yine doktora gitmelisin. hastalarda doğum sonrası bu şekilde akintilar oluyor ama 22 Kasım'da doğum yapmışsın. uzun bir süre geçmiş diyebiliriz. hala enfeksiyon söz konusu.

persembe gunu muayene oldugumda dıkıs yerlerımı ıyılestıgını bı problemın olmadıgını soyledı . ben anlattım akıntımn oldugunu . normal deyınce bısey de dıemedım . ne yapmalıyım bılmıyorum . emzırmesem kurler uygulayabılırdım

Canım kendi derdime çare ararken senin yazını buldum bende 18 eylülde doğum Yaptım bebeğim 4 Kilo üzeri doğdu iç dikişlerim çoktu.ve bu zamana kadar hala dikişlerimin ağrısı geçmedi nerdeyse normal doğum yaptığıma pişman oldum.sürekli bir sızlama var.özellikle ayakta kalınca ve akıntı var tabi sarı yeşil arası.bende doktora gidicem ama muayene olmaya bile çekiniyorum

Back
X