Normal doğum sonrası

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Hanimlar merhaba konum bir süre tasinmasin lutfen cok acil

Ben normal dogjm yapmis biri olarak kendimde bir takim rahatsizliklsr farkettim cisimi tutamama surekli akinti ve genital bölgem kasinarak yara oluyp kaniyodu( bu sikintilar hamilelikte de vardi ama dr birsey dememisti) bebekten malesef dışarı cikamadim bütün bir kis emanet edipte birakacagim kimsemde yok.. bu bizim ozel hayatimizi etkilemeyede basladi beraber olamiyoruz neyse bi bakayim oraya dedjm.birde ne goreyim et psrcasi tamamen kapatmis girişi arastirdim idrar kesesi sarkmasi vs diyo nerden anladin derseniz kontrol ettim iyice zaten disardan bakinxada belli ilerlerse ameliyat diyo ee ben cocukta istiyorum bebegimi buyutup.. doktora gitsem ameliyat diycek diye ödüm kopuyo.. dogumumda cok sikintiliydi baya badire atlattim (atlatamamisim) o sandalyeden indikten sonra ameliyathane fobim oluştu ameliyathanenin a si bile beni korkutuyo.. yasimda genç bebek istiyorum ama o iş olmadan nasil olur ki tedavi olmam lazim evet ama doktora gitmeden bir kk ya sorayim dedim ilk dogumum benim gibi bi sorunu olupta iyilesen nasil tedavi gördü anlatabilir mi egzersiz de varmis ama hangi evresinde oneriyolar bilemiycem..

not:bu hafta dr a gidicem dr a git demeyin

not:bu hafta dr a gidicem dr a git demeyin
Doktora git.

İdrar kesesi sarkması olduğunu filan nereden çıkardın?? Çok daha önemli bir şey çıkabileceği gibi alakasız ve önemsiz başka bir şey de çıkabilir. Doktor ameliyat derse de ameliyat olacaksın yani korkunun ecele faydası yok. İnternetten okuyup okuyup kendinize teşhis koymayın.

Ama ne olduğunu internetten bakarak bilemezsiniz. Belki basit bir şeydir. O yüzden buradan size sağlıklı cevaplar çıkmaz ki. Doktora gidin ne olduğunu öğrenin sonra tecrübeli arkadaşlar yazarlar bence .

Reactions: KV_
Insallah alakasiz birseydir

Ama ne olduğunu internetten bakarak bilemezsiniz. Belki basit bir şeydir. O yüzden buradan size sağlıklı cevaplar çıkmaz ki. Doktora gidin ne olduğunu öğrenin sonra tecrübeli arkadaşlar yazarlar bence .
Tahmin yürütüyorum teshis kesin odur diye bisey yok insallahda korkulacak birsey degildir

Borde rahim sarkmasi gibi sorun var ya bemimki idrar kesesi sarkmasina benziyo demek istedim

Bi yakınımın başına gelmişti böyle bir şey zor doğum nedeniyle idrar kesesi sarkması oluyormuş bazen. O ameliyat olmuştu ama korkulacak bir ameliyat değildi. Şimdiden geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur

Malesef bu yasadiklarin zor dogumun etkisi. Arkadasimda da oldu. Esiyle birlikte bile olamıyorlardı. Onun sorunu genital estetik ile çözüldü. Tedavini ol ve ikinci çocuğunu sezaryen ile doğur. Demekki senin rahmin normal doğuma uygun değil

Bu tür şeyleri lütfen internetten araştırmayın. Kıytırık bi baş ağrısını aratsanız kansere bağlanıyo internette , sonra gelsin depresyon, gelsin boş kuruntuklar...Allah korusun.

Doktor size en doğru bilgiyi verecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…