Normal dogum yapan güzel hikayesi olan arkadaslar

Sancilar 4 dk ya düşmüştü. Hastaneye gittik. saat 8 gibi Giriş vs yapıldı. Suni sanci takıldı. Sancilar siklasti. Birden su geldi ve akabinde ikinma hissi. Hemen dogumhaneye 15 dk durmamisimdir orada. Kolay oldu diyor doktor ama bana zor geldi sanci sureci. Hurma da yedim. Yurudumde. Kolay olmasını etkiledi mi bunlar bilmiyorum ama anlatılan çoğu doguma göre kolaymis benimki.
Kafanızda buyutmeyin. Gerçekten dağına göre kar veriyor Yaratan. Ben zor doguma gelemezdim. Ya bir de
buyutmeyin kafanızda. Hep yazıyorum , rahat olmak milletin korkutmalarini dinlememek önemli.

Ne iyi ne kotu hikayeleri okumayin bosverin. Hikayelerden etkilenip kendinizi olumsuza kosullarsaniz zorlanirsiniz. Olumlu düşünün olumlu olsun.

Dua ediyorum ben sımdıden . ' ALLAHım inşaALLAH hayırlısıyla Normal doğal doğum yapayım'. dıye. benım de ilk Gebeliğim. Pozitif doğum hikayelerine bizim dha çok ihtiyacımız var =)

Herkez bir olmuyo canim sen kolay demişin ama ben saclarimi hep yoldum kendimi kaybettim cok aci cektim herkezinki bir olmuyoki malasef inş ikinciye kolay olur...

Kac saat surmustu sancilariniz?
Peki normalde de adet sancisi ceken biri miydiniz? Bi mesajda denmis ya,adet sancisi cekmeyene zor geliyor diye,ondan sordum... cok sancilanir miydiniz falan..
Ayyy benm de 2ayim var napcam bennn :O

Kac saat surmustu sancilariniz?
Peki normalde de adet sancisi ceken biri miydiniz? Bi mesajda denmis ya,adet sancisi cekmeyene zor geliyor diye,ondan sordum... cok sancilanir miydiniz falan..
Ayyy benm de 2ayim var napcam bennn :O
Canım ben yenide dogum yaptım. Adet sancısı hic kalır. Tarif edilmez bir sey.

Ne iyi ne kotu hikayeleri okumayin bosverin. Hikayelerden etkilenip kendinizi olumsuza kosullarsaniz zorlanirsiniz. Olumlu düşünün olumlu olsun.
Aynen katılıyorum konu ile alakalı değil ama ilk gece korkusunu bana abarttilar canım çok acimisti ve 1 ay kanamam oldu şimdi Allah nasip ederse normal doğum istiyorum daha erken ama benim adet sancim bayılma derecesinde oluyor zaten kim ne derse desin umrumda değil benim Halam tarla da çalışırken doğurup çocuğu poşete sarmış çalışmaya devam etmiş eskiler çatır çatır dogurutorda biz yenilere noluyor asıl sezeryan kötü kesip biciyor normal olanı Allah herseyi ona göre ayarlamış zaten sakin olup işimize bakmakta fayda var

Merhaba kızlar. Ben cok iyi bir dogum hikayesi yazamıcam. Benim dogum günüm geçmisti. 40+3 te dogum yaptım. Doktor benim açılmam olmayınca cinsel ilişkiye girsene dedi. Akabinde baya bi yürüdüm. O gün suyum geldi. Aksam 10.30 gibi. Hemen giyindik hastaneye gittik. İlk dogum oldugu icin telaslandık. Doktor baktı açılma yok. Geri yolladı. O geceyi sancıyla gecirdim. En son 6 dk da bir sancı geliyordu. Sabah 5 dk da bire düştü. Doktor baktı ben telaş yapmışım beni hastaneye aldı. Yurt dısında yasıyorum endişe ettim ilk dogum olunca. Daha sonra bütün gün sancı cektim. Ağrılar ilk basta hafifti sonra git gide ağırlaştı. En son 3 dk da bire düştü fakat açılma yoktu. Düşünün bütün gün sancı cektim gece oldu hala sancı cekiyorum. Saat 12 gibi iğne yapıldı ayrı kesici biraz hafifledi. İki gece uyumadım sonuc olarak cok yorgundum. Gece 3 gibi bebegim oynamamaya basladı doktoru uyandırdılar. Bi baktık bebeğin kalp sesi cok yavas doktorlar rusca bir seyler söylediler hemen serum takıldı besleyici denildi ama ben biliyordum onun suni sancı oldugunu. Bir türlü açılma olmadı bebek dogum kanalına girmisti. Açılma olsun diye bir seyler yaptılar. O saatten saat 10 a kadar suni sancı cektim. Dört poşet serum baglandı. En son öyle dayanılmazdı ki sancı hic dinlenmeye vakit yoktu. Cok zordu benim icin tarif edilmez bir sey. Bana ıkın dediler sancı geldiginde yapamadım zaten uykusuzluk bitirdi beni. Bayıldım uyandım bana seslendiler ölüyorum dedim en son. Beni sezaryana alın diye bağırdım en son. İyiki de almamıs doktor. Neyse en son ıkın dedi tüm gücümle ıkındım. Beni apar topar catala aldılar. Suni sancıyla beraber tabi. Sancı gelince ıkın dediler güc kalmamis ki nereye ıkıncan. Bebek bir kez gelmis ben devamını getirmeyince olmadı. En son ıkındım tüm gücümle yukardan iki doktor bastırdı tüm gücüyle. Bebegin cıkıs anından sonra rahatladım. Hemen cıkardjlar üstüme koydular onu öyle hissetmek harikaydı. Ip ıslak yavrum hic sesi cıkmadı ona dokundum Allaha sükürler olsun dedim sadece.Dogum anında bi kac kez gidip gelmis kafası o yüzden yumurta gibi oldu simdi düzeldi Allaha sükür. Nefes alamamış dediler cok korktum. Sonu güzel bitti en azından sükür yavruma kavuştum onun kokusu masumluğu her seye yeter.

Benimde ikinci gebeligim. Şöyle anlatayım, ben cok küçük yasta anne oldum. Oglumla birlikte bende büyüdüm. Dogum hikayeme gelince, aksam saat 9 da suyum geldi tabi ben anlamadim afedersiniz ama idrar kaciriyorum sandim.:KK48: sonrasinda hiç bişi yokmuş gibi rahat rahat yattim uyudum. Ama o gece öylesine derin ve rahat bi uyku cekmisim ki anlatamam. Sabah eşimi işe gondermek icin kalktigimda yatagin sırılsıklam olduğunu gördüm. Suyumun geldigini anladim tabi bu sırada ne sancim var ne bişi. Tabi ben yine kimseye bişi söylemedim eşim kapıdan çıkarken galiba benim suyum geliyo dedim o benden fazla panik yapıp annesine haber verdi iş yerinden izin alıp apar topar hastaneye gittik. Hala sancim yok. Hemen bi suni sanci takktilar. 20 dakika sancı cektim sonra suyum patladi. Yanimda kayinvalidem vardi ona suyumun patladigini hemsireyi cagirmasini soyledim. Hemsire geldi hemen dogumganeye aldilar sanırım 10 dakka kaldim orda. Dogumum kolay oldu cok zorlanmadim. Zaten oglumu gördüğüm an cektigim bütün acilara sancilara degerdi. Şok la birlikte karma karışık duygular yaşadım. Çünkü kız bekliyoduk:skandal::skandal:biz erkek oldugunu görünce hemsirelerde pembe elbiseleri görünce baya bi şok yasadilar.:KK48::KK48: en güzel tarafi o masum melek dogdugunda parmagini emmeye başlamış cok açıkmış. Kucagima verdiklerinde hala parmaklarini emiyodu. Hemşire hemen emzirmem gerektiğini cok aç oldugunu söyledi. Hani onu ilk kucagina alip ilk emzirdigin an varya işte o duygunun asla tarifi yok. Baya uzun oldu kusura bakmayin hakkınızı helal edin. Rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah:anne::anne:
maşallah cnm.. cinsiyet olayına şaşırdım doktor dememişmiydi önceden

Canim biliyorumda 9aylik hamileyken perde takiyodum ben hergun bir saat yuruyodum 6aylikken basladim yurumeye yinede zor oldu iste bide kilolu deyildim sadece 10kilo aldim oda dogumda gitti...
canım bu doğumda zeytinyağı olayını bi araştır inşallah faydası olur..

Evett beklenen kahraman geldisabah 5 de kanamam geldi 6 da su geldi 7 de sancılar başladı.8 de hastaneye gittim tam açılma var deyip hemen doguma aldılar.8.40 da dogurdum.yani 1 saat kadar sancı çektim.sancı gidip geliyor hep olmuyor gidince iyisin.o arada bilerek gitmedim hastaneye evde çektim ılık su tuttum yürüdüm kolaylaştırmak için.benim doğumun bir mucizeydi allah yardım etti size onerebilecegim tek şey allaha güvenin size yardım edeceğinden emin olun.bana bir rahatlik ve sükunet gelmişti hamilelikte cok korku duymadım Allah yardim eder dedim.çok şükür beni kolaylıkla kurtardı.birde hep rabbi yessir duasını okuyun.inşallah her şey gönlünüzce olsun
ılık su karnına mı tuttun cnm

Merhaba kızlar. Ben cok iyi bir dogum hikayesi yazamıcam. Benim dogum günüm geçmisti. 40+3 te dogum yaptım. Doktor benim açılmam olmayınca cinsel ilişkiye girsene dedi. Akabinde baya bi yürüdüm. O gün suyum geldi. Aksam 10.30 gibi. Hemen giyindik hastaneye gittik. İlk dogum oldugu icin telaslandık. Doktor baktı açılma yok. Geri yolladı. O geceyi sancıyla gecirdim. En son 6 dk da bir sancı geliyordu. Sabah 5 dk da bire düştü. Doktor baktı ben telaş yapmışım beni hastaneye aldı. Yurt dısında yasıyorum endişe ettim ilk dogum olunca. Daha sonra bütün gün sancı cektim. Ağrılar ilk basta hafifti sonra git gide ağırlaştı. En son 3 dk da bire düştü fakat açılma yoktu. Düşünün bütün gün sancı cektim gece oldu hala sancı cekiyorum. Saat 12 gibi iğne yapıldı ayrı kesici biraz hafifledi. İki gece uyumadım sonuc olarak cok yorgundum. Gece 3 gibi bebegim oynamamaya basladı doktoru uyandırdılar. Bi baktık bebeğin kalp sesi cok yavas doktorlar rusca bir seyler söylediler hemen serum takıldı besleyici denildi ama ben biliyordum onun suni sancı oldugunu. Bir türlü açılma olmadı bebek dogum kanalına girmisti. Açılma olsun diye bir seyler yaptılar. O saatten saat 10 a kadar suni sancı cektim. Dört poşet serum baglandı. En son öyle dayanılmazdı ki sancı hic dinlenmeye vakit yoktu. Cok zordu benim icin tarif edilmez bir sey. Bana ıkın dediler sancı geldiginde yapamadım zaten uykusuzluk bitirdi beni. Bayıldım uyandım bana seslendiler ölüyorum dedim en son. Beni sezaryana alın diye bağırdım en son. İyiki de almamıs doktor. Neyse en son ıkın dedi tüm gücümle ıkındım. Beni apar topar catala aldılar. Suni sancıyla beraber tabi. Sancı gelince ıkın dediler güc kalmamis ki nereye ıkıncan. Bebek bir kez gelmis ben devamını getirmeyince olmadı. En son ıkındım tüm gücümle yukardan iki doktor bastırdı tüm gücüyle. Bebegin cıkıs anından sonra rahatladım. Hemen cıkardjlar üstüme koydular onu öyle hissetmek harikaydı. Ip ıslak yavrum hic sesi cıkmadı ona dokundum Allaha sükürler olsun dedim sadece.Dogum anında bi kac kez gidip gelmis kafası o yüzden yumurta gibi oldu simdi düzeldi Allaha sükür. Nefes alamamış dediler cok korktum. Sonu güzel bitti en azından sükür yavruma kavuştum onun kokusu masumluğu her seye yeter.
ah canım insan ne de olsa korkuyor gerçekten epey çekmişsin.. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Back
X