- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
Kızlar o bölgede ayakta durunca ağrınız oluyomu? Rahim toplarken ağrı olur derler o ağrı nasıl bi ağrı bu bahsettiğim agrimi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım, değişik bi ağrı benimki ayakta durunca afedersn ama dışına cikicakms gibi agri hissedyrm otrnca geciyoDoğumdan sonra benim bir gün bel ağrım oldu başka bi ağrım yoktu bilemiyorum sebebi nedir
Evet baskı hissediyorum ayaktaykenİyileştiği için olabilir
Baskı mı var zonklama gibi mi nasıl bi ağrı hissettin
Anladım rahimle ilgili birşey olabilir kesin kontrole git canım ne olur ne olmaz.Anladım canım, değişik bi ağrı benimki ayakta durunca afedersn ama dışına cikicakms gibi agri hissedyrm otrnca geciyo
Bakım geçmezse gidimAnladım rahimle ilgili birşey olabilir kesin kontrole git canım ne olur ne olmaz.
Dikiş olsa sorun yokta ihmal etme
İnşallahBakım geçmezse gidiminşaAllah gecer
MasaALLAH bnm ilk doğumum dikişlerim geçti 15. Günüm doğum yapalı ama dedgm gibi ayakta durunca ağrı oluyo basınç gibi2 normal Doğum yaptım 5. Gün ağrı sızı kalmadı. Ama 5 gün alt tarafım ve karnım ağrıdı
İç dikişlerinde muhtemelen. Benim ikincide çok dikişim vardı. Ayaklarımı üşüyünce bazen sızlıyorduMasaALLAH bnm ilk doğumum dikişlerim geçti 15. Günüm doğum yapalı ama dedgm gibi ayakta durunca ağrı oluyo basınç gibi
Geçmiştir inşallah ama geçmediyse endişe etmeyin, aynı ağrıyı yaşadım.MasaALLAH bnm ilk doğumum dikişlerim geçti 15. Günüm doğum yapalı ama dedgm gibi ayakta durunca ağrı oluyo basınç gibi
Geçti sayılır canm arada yine oluyo ama çok değilGeçmiştir inşallah ama geçmediyse endişe etmeyin, aynı ağrıyı yaşadım.
Doğum sonrası dinlenmememe bağlıyorum.
InşaAllah canım baya azaldı çok şükür:))normal canim bende yasadim aynisini korkmustum hatta hic gecmeyecekmi diye, insAllah hemen gecer ve biter korkma:)
MasaAllah, nekadar süre var ilk çocukla arasında?İlk doğumu sezeryan ve ikinci doğumu 17 gün önce normal yaptım benim geçti ilk gün hafif agrı vardı ama rahim toparlandıkça agrı azalır dedi doktorum öyle de oldu çok şükür
3.5 yıl ama 24 ay olması yeterli oluyormusMasaAllah, nekadar süre var ilk çocukla arasında?