Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben samsundayım,bu cuma randevum var yeniden ve bebek hala dönmedi, doktor büyük ihtimalle sezeryana gün vereyim diyecek,ne yapacağımı bilmiyorum 1 hafta daha beklesem aslında hiçde fena olmazzzdoğum zamanlarımız yakınmış ne yapmayı düşünüyorsunuz
yaa aynen doktorlara kalsa sancıyı beklemek tehlikee, o tehlikeleri düşünmek bile istemiyorum.yaa biraz daha zorlucam olmazsa sezeryan naopayım bebeğimin sağlığından önemli değil hiçbirşeyy.evet yoga ve egzersizler var ben arada yapıyorumben bır de farkettım kı dönenlerın buyuk bır kısmının ortak noktası hareket yapmıs prenantal yoga yapın önerilerini duydum..her gun en az 2 kez bu yogayı yapacam .inşallah faydası olur
hala dönmedi benimmm, konuyu açan arkadaşın döndüüBen ocak annesi olucam inşallah ama benimde bebegim dönmedi acaba sizde son durum ne?
ayyy sağol yaa bebeği dönmeyen biri olarak son ana kadar beklemek istemiştim ama korkuyorum böle aniden bişi olsa daha tehlikeli,allahın dediği olur dedim sezeryana gün aldım bende.cumartesi kavuşcam oğluma,rabbim hepsine sağlık versinBenim oglum da dönmuyordu kizlar.
38+2de suyum gelince acil sezaryene aldilar. Epidural sezaryen. Dogum yapali 5ayi gecti. Cok korkulacak bisey degil.
Ben de hep normal olsun istedim ama nasip..
Hayirlir saglikli dogumlar diliyorum hepinize:)
İnsallah saglikla gelsin oglun:)ayyy sağol yaa bebeği dönmeyen biri olarak son ana kadar beklemek istemiştim ama korkuyorum böle aniden bişi olsa daha tehlikeli,allahın dediği olur dedim sezeryana gün aldım bende.cumartesi kavuşcam oğluma,rabbim hepsine sağlık versin![]()