normal doğum yapmak isteyip bebeği ters olanlar...duygu ve düşünceleriniz..

Bugun kontrolden geldik cok canim sikiliyo 1 hafta kaldi. Dr da cok beklemeyecek gibi. :( haftaya kadar gelmezse haftaya dogum tarhini konusalim dedi. :(

Baba da ameliyata alinmiyo. Cocugu yarim saat sonra kucaga alabiliyomusum. :(

Bugun kontrolden geldik cok canim sikiliyo 1 hafta kaldi. Dr da cok beklemeyecek gibi. :KK43: haftaya kadar gelmezse haftaya dogum tarhini konusalim dedi. :KK43:

Baba da ameliyata alinmiyo. Cocugu yarim saat sonra kucaga alabiliyomusum. :KK43:
ahhh canımm inat ettiler dönmemeye,ben bugün sezeryan ameliyatı öncesi için tahlilleri yaptırmaya gittim bi umut doktora da görüneyim dedim ama bebişim hala dönmemiş bende sezeryana alıştırıyorum kendimi bi an önce olsun da oğlumu kucağıma alayım istiyorumm.:KK36:ama dualrım seninle döner de inşallah 1 haftada seni üzmez annesi:KK36: bak baba ameliyata girmiyo demişsin bende soracaktım heyecandan unuttum.ama girilmiyodur bizimde büyük ihtimal :KK67:

A
ahhh canımm inat ettiler dönmemeye,ben bugün sezeryan ameliyatı öncesi için tahlilleri yaptırmaya gittim bi umut doktora da görüneyim dedim ama bebişim hala dönmemiş bende sezeryana alıştırıyorum kendimi bi an önce olsun da oğlumu kucağıma alayım istiyorumm.:KK36:ama dualrım seninle döner de inşallah 1 haftada seni üzmez annesi:KK36: bak baba ameliyata girmiyo demişsin bende soracaktım heyecandan unuttum.ama girilmiyodur bizimde büyük ihtimal :KK67:
Ayy ne iyisin. Umarim sen de ameliyata girmeden olan olur ve yavrun doner! Sanirim bikac gunun daha var.. Ben de bugun buradaki tum bekleyen anneler icin dua edecegim. <3

kızıma hamileyken tersti hiç dönmediği için sezeryanla doğum yaptım.
Bu hamileliğimde'de oğluşum tersmiş,ters olmasada yine sezeryan olacağım.

40+0 dim bugun cmt'ye kadar suyu ya da sanciyi bekliycez. Gelmezlerse planli sezaryen. 40+3'te yavru aramiza katilacak. Daha fazla beklemeyi cok isterdim ama cesaret edemedim. Ben de 10 gun gec dogmusum ve mekonyum yutmusum. :( 3 gun riske atabildim ancak. Umarim bebisleri saglikla kucaklariz. <3

Benim doktorum da 40 i doldurup sezeryan yapmak istiyor. Bugun yatis islemleri yapmami istiyor. 39 bitti. Moralim bozuk. Donmeyecek galiba ama ben sancimi beklemek istiyorum. Bilmiyorum ne yapacagim. Doguma kadar donmeyip son anda donen var mi aranizda?

Back
X