Normal doğum

betull2525

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
17
1
1
25
Merabalar kızlar ben bugün 36+2 haftamdayım son afet tarihine göre ama bebeğim önden gidiyor kafası 40+2 vücudu 39+6 vs vs yani hatta doktorum tahmini doğumun 5 Haziran dedi atlattım herhangi bir sancı vs yok sizce 3 4. Hafta durur muyum yoksa bugün yarın doğum mu yaparım bu arada bebeğin kilosu 4100 en son gittiğimde normal doğum yani demek istediği ben şimdi 40baftalık mı ölüyorum yoksa 36 mı

iri gelişen bebekler daha erken dünyaya gelmek isteyebiliyor evet, sancım yok demişsiniz ama hani böyle kasıklarınızda aşağı çekilir gibi bir his yok mu ya da ara ara sıra giren sancılar? genelde doğum kendini gelmeden önce belli ediyor

Yürü bol bol yürü, egzersiz yap, sağlıcakla kavuşun inşallah

iri gelişen bebekler daha erken dünyaya gelmek isteyebiliyor evet, sancım yok demişsiniz ama hani böyle kasıklarınızda aşağı çekilir gibi bir his yok mu ya da ara ara sıra giren sancılar? genelde doğum kendini gelmeden önce belli ediyor
Ara ara oluyor evet

Öncelikle maşallah bebeğinize nasıl kilo aldırdınız acaba tavsiyeniz varmı
Canım bence bu tamamıyla annein bedeniyle alakalı inan ki yediğime içtiğime dikkat eden birisi değilim birinci oğlum da 4350 doğdu Buda 4500e yakın olacakmış heralde ama diyorum y ikisinde de herhangi bir şeyi uygulamadım

Canım bence bu tamamıyla annein bedeniyle alakalı inan ki yediğime içtiğime dikkat eden birisi değilim birinci oğlum da 4350 doğdu Buda 4500e yakın olacakmış heralde ama diyorum y ikisinde de herhangi bir şeyi uygulamadım
Benimkilerde hep küçük doğuyor 😂 2 hamileliğimde de 9-10 kg aldım acaba ondan mı

Back
X