normal doğum

nefes08

hoşgeldin prensim..
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
160
1
46
Artvin
kızlar 19 haftalık hamileyim ve doğumdan çok korkuyorum ilk gebeliğim birşey de bilmiyorum yardım edinnn...

bi de çevremdekiler korkma herkes doğuruyo diyor başlıyolar doğumu anlatmaya o zaman daha kötü oluyorum :(

kızlar 19 haftalık hamileyim ve doğumdan çok korkuyorum ilk gebeliğim birşey de bilmiyorum yardım edinnn...

bende 18+3 haftalık hamileyim benimde ilk hamileliğim ama emin ol hiç düşünmüyorum bile doğumu hemde normal doğum olur inşallah diyorum
bence sende düşünme egzersiz yürüyüş yapmanı tavsiye edebilirim zamana bırak hayırlısını iste sadece

bende normal doğum istiyorum zaten ama ne ile karsılaşacağını bilmemek korkutuyor insanı sadece

herkesin çektiği sıkıntılar farklı oluyo ama seninde diğer insanlar gibi olcak diye bişey yok kimisi sancıdan kıvranıyo sonra doğumu oluyo kimiside kıvranmadan direk doğum oluyo kısmet işte sadece hayırlısını iste bence
benimde ilk hamileliğim duyduklarımdan fazlasını bilmiyorum doğum hakkında ama tek istediğim daha göbek bağı bile kesilmeden bebeğimin kucağıma yatırılması sezeryanda bu mümkün olmuyo çünkü...

Back
X