Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ben de seninle aynı duyguları paylaştığım için yazıyorum benim de normal doğum görünüyor bir aksilik olmazsa. 9 ayı geride bıraktım ama şu 10 gün geçmiyor sanki. heyecan.. korku.. merak.. bütün duygular birbirine karıştı.
bendee cokk korkuyorum aslında ama kendıme bellı etmıyorum korktugumubenımde 38. haftam we hersey normal gozukyr bebegım bıraz iri dıo doktrum ama normal dgum gozukuyr suanlık..pekı catı muayenesı oldunuz mu ? we bebeklerınız kac kg ?
bendee cokk korkuyorum aslında ama kendıme bellı etmıyorum korktugumubenımde 38. haftam we hersey normal gozukyr bebegım bıraz iri dıo doktrum ama normal dgum gozukuyr suanlık..pekı catı muayenesı oldunuz mu ? we bebeklerınız kac kg\ ?
çatı muayenesi olmadım daha c.tesi tekrar kontrolüm var bakalım o zaman yapar belki.. kilosu 3.330 boy 51 çıktı dün. son iki haftada ne kadar alır acaba? kaç kilonun üzerindeki bebeklere doktor sezeryana alıyor biliyormusunuz?
Merhabalar. Ben de başından beri normal doğum istiyordum hala da fikrim aynı ama bebeğim dönmedi bir türlü. Son kontrolümde başı aşağı dönmemişti. Sonraki kontrol için 3 hafta sonra çağıdrı doktorum. 39. haftamda gitmiş olacağım kontrole.Dönmemiş olursa sezeryan olacak mecbur. Doktorum artık çok büyüdüğü için yeri dar, büyük ihtimalle dönmez ama belli de olmaz dedi. Benimle aynı durumda olup son haftalarda bebeği dönen var mı bildiğiniz?
Merhaba... bende normal doğum olmasını istiyorum.. ve araştırdığım kadarıyla bu son ana kadar belli olmuyormuş.. yani bebeğin doğum sancısı başladıktan sonra bile dönme ihtimali varmış. Doğumun olacağı gün sancıyla bebeğin döndüğünü çevremde bir kişiden duymuştum..
merhabalar bende 38 haftalık hamileyim doktorum 36. haftada boynunda kordon var dedi ve her hafta kontrole cagırdı gelişmesinde bi sıkıtı yoktu kordon 2 tur dolanmıs son kontrolümdede 20sinde pzartesi gel suni sancı verelim acılma olursa normal olmazsa sezeryana alırız dedii bende hem heycanlıyım hem stresli böyle durum basından gecen varmı??