Bende epidural taktirdim
LoveToLove1
ile benziyo hikayemiz.. bende kontrol iicn doktora gitmisten 2cm acilma vardi artik gunumd dolmustu eve gidemezsin dedi doktor yatisim yapildi. Tabi bende tatli canliyim acilmalarim yavas ilerledi ve 4cm oldugunda bile cok kötüyüm. Sanırım psikolojikti

beni sezeryana alin dedim 4 cm boyleyse ben yapamam dedim doktorum geldi normalde her hastama tavsoye etmiyorum ama epidural takabiliriz istersen dedii o ana kadar hic haberim bile yoktu esime sordum oda internetten bakmis prenses dogum yaziyodu doktorda sancilari daha az hissediceksin diyince dedim vurun gitsin

tabi en onemli is igneyi yapanda cok şükür iyiydi. Doktor içerden cikip bizimkiler girene kadar rahatlamistim inanamadılar bizimkiler sonra acilmalarim hizlandi doğumhaneye alindim ebe ikinmayi anlatti 3 ikinmada cikti. Cok sukur benimki pozitif bir hikaye simdi yine hamileyim ama epidurale cesaretim yok cunku dogumumdan sonra o kadar cok hikaye dinledim ki megersem çok yakınimda bundan cok sknti çeken insanlar varmis.. simdi yine hamileyim umarim rahat bir doğum olur epidurale gerek kalaz