normal doğumda suyun kıvamı

heryilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
10
0
86
40
Kocaeli
iyi geceler kızlar
biraz önce çok az bir akıntım oldu koyu kıvamlı şefaf bir akıntı
normalde hiç akıntım yoktu
bu gelen akıntı suyum olabilir mi??:bbo:

iyi geceler kızlar

merhaba arkadaşım ped koy takip et kasılmalarına bak pedin ıslanması lazım su gelmesi için eğer akıntın renk değiştirirse yani pempeye dönerse nişanındır o zaman anlaki doğum yakındır ben tecrübem üzerine söylüyorum ama ped kontrolü yap çünkü benim suyum hiç farkında olmadan tuvalaet esnasındapatlamış su gelmiş ben anlamadım 1 gün sonra doğum yaptım bide fazla düşünme gününde az kalmış allah kurtarsın:))))))a.s.a.s.

canım öncelikle allahh kurtarsın, inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın...
benim suyum geldiğinde sandalyede oturuyordum... öyle akıntı falan gibi değildi... birden iççamaşırıma birşeylerin kaydığını hissettim. koştura koştura banyoya gittim:) hatta annemler vardı benimle dalga geçtiler altıma kaçırdım sandılar:))) tuvalete oturdum sürekli akan bir su... beklemiyordum çünkü sancım yoktu:) bulanık ve içerisinde bir takım maddeler vardı ( bebeğin kıl kıpır artıkları falanmış) o kadar çoktuki pedi bırak çocuk bezi koyup öyle gittim hastaneye.... yani işin özü; suyun geldiği zaman hemen anlarsın.... ayırtediliyor.... sevgilerimle....

iyi geceler kızlar

canım geçmiş olsun inşallah bebişini alırsın kucağına sağ sağlim iyi haberlerini bekliiyoruz canımhihoyyyt

Back
X