Normal Doğumdan benim kadar çok korkan var mıııııı?

sahira84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
26
0
36
Bursa
6 haftalık hamıleyımm aklım çıkıyo doğumdan ben hala iğne bile vurduramayan bir insanım fakat sağlık açısından normal doğum düşünüyorum. yardımcı olabilecek bar mıııı?

normal doğum yaptım kızım 1,5 yaşında korkulacak kadar sıkıntı çekmedim çok şükür gözünde büyütme

walla çocuk düşünmediğim dönemlerde bende korkuyordum hamile kalırsam sezeryan olur asla normal doğum olmaz diyordum.ama şimdi hamile kalayım diye çoook dua ediyorum ama olmuyor işte yanii artık güle güle oynaya oynaya bile normal doğuma girerim hele bir hamile kalayımda hayırlısıyla inşallah sezeryan normal hiçççç farketmez...

bende bu korku yüzüne kendimi hazır hissedememiştim.şimdi 6aylık hamileyim.normal doğum istiyorum ama epiduralli.buna güvendiğimden korkum azaldı.sancım başladığında hastanedeyken 4cm açılma olduğunda hemen epidurali vurduracağım.10cm açılma olana kadar sancı çekmem ayrıco çocuğun çıkış anıda acılı olur sonra bida dikiş var.bunları hissetmeden doğum yaparım inşallah.

3 ay önce normal doğum yaptım.iyiki normal yapmışım.çok kolay bir doğumdu.sabaha karşı doğum yaptım akşamüstü ayağa kalktım.kesinlikle normal doğum yapmalısın korkma sadece zamanı akışına bırak.

6 haftalık hamıleyımm aklım çıkıyo doğumdan ben hala iğne bile vurduramayan bir insanım fakat sağlık açısından normal doğum düşünüyorum. yardımcı olabilecek bar mıııı?

bende 12 haftalık hamileyim nasıl dayancağım o sancıya bilemiyorum sezeryanda istemiyorum ameliyathane falan ürkütücü geliyor bana... keşkee bebişimi normal yolla doğuruta buraya hiçte korktuğum gbi değildi boşuna stres yapmışım kendime desem arkadaşlar :)

4 cm e kdaar dayanan 10 cm ede dayanır..epidural bel ağrısı baş ağrısı bırakıyor diyorlar..birde felç olasılığı varmış..gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…