hanımlar, 10 mayısta normal doğum yaptım ve inanılmaz basen kaldı normalde de vardı ama doğumdan sonra berbat durumda. 5 aydır aynı basen benle (( 12 kg fazlam var.
aynen bende de baya bi basen kaldı, doğumdan önce giydiğim pantolonlar artık dar oluyor basen kısmı, üstelik kilo da verdim ama kemiklerim iyice açıldı sanırım :S
Ayni sorun bende de var. Kiloda fazla bir artis yok aslinda. Ama pantolonlar cikmiyor yukari. Hicbiri olmuyor, hamilelik pantolonlarini giyiyorum halen(6 ayi gecti dogum yapali), yeni birseyler de almak istemiyorum. Kendimi emzirme dönemi dye endeksledim, yok olmadi sonrasinda gardrop yenileme islemine girisecegim. Ama asil merak ettigim nokta her dogum sonrasi boyle biraz kaliyor mu yoksa bu ilk doguma has birsey mi:18:
Kizlar size aci bir haberim var 3tane normal dogum yaptim kiii 52 kiloluk kadindim hep her dogumda siserim balon gibi sonra 1 sene icinde eski kiloma donerim ama basenler eskisi gibi olmuyor cokkk azaliyor ama asla eskisi gibi olmuyor belki 2-3 belki yapiyo gore 7-8 cm acilma kaliyor tecrubeyle sabitttt.ancak normal kilondanda asagiya indiginde gitmis gibi ama degill
hanımlar, 10 mayısta normal doğum yaptım ve inanılmaz basen kaldı normalde de vardı ama doğumdan sonra berbat durumda. 5 aydır aynı basen benle (( 12 kg fazlam var.
selam canım aynı dert bendede var malesef :2::2:
geçen gün basenimi bi ölçtüm aman allahım oda ne kaç cm olduğunu ne sen sor ne ben söliim..
bi de sırf basen de değil benim probelimim göbekte var 20ye yakın kilo aldım veremiyorum kilolarımı.sanki kilolarımın hepsi popomda ve göbeğimde
iştahıma bi türlü dur diyemiyorum..özellikle tatlıdan vazgeçemiyorum..tatlı krizine giriyorum.
eğer zayıfladığım halde bu basen gitmesse işte o zaman yandığımın resmidir.
eşimde hoşnut değil bu durumdan farkediyorum..ama nasıl kilo veririm bilemiyorum spor yapmam lazım ama nasıl vakit yok..:18:
selam canım aynı dert bendede var malesef :2::2:
geçen gün basenimi bi ölçtüm aman allahım oda ne kaç cm olduğunu ne sen sor ne ben söliim..
bi de sırf basen de değil benim probelimim göbekte var 20ye yakın kilo aldım veremiyorum kilolarımı.sanki kilolarımın hepsi popomda ve göbeğimde
iştahıma bi türlü dur diyemiyorum..özellikle tatlıdan vazgeçemiyorum..tatlı krizine giriyorum.
eğer zayıfladığım halde bu basen gitmesse işte o zaman yandığımın resmidir.
eşimde hoşnut değil bu durumdan farkediyorum..ama nasıl kilo veririm bilemiyorum spor yapmam lazım ama nasıl vakit yok..:18: