Normal doğumla ilgili bi detay

Arkadaşlar kegel egzersizi falan demişiniz..Bende internette görmüştüm doktoruma danıştım hamilelikte yapılmaz dedi.Biz onu doğum sarkmalarını gidermek için öneriyoruz dedi.Bence doktorunuza danışmadan yapmayın..İnternetteki herşeyede inanmamak lazım ..

sana katılıyorum internetteki her bilgi doğru değil.

doktorlar artık sezeryana almak için ne uydurcaklaırnı şaşırıyorlar. sezeryan hem maddi hemde zaman olarak işlerine geliyor. mesala normal doğuma aniden girecekler ama sezeryan programlı tabi işlerine geliyor bence bunca senelerdir yapan nasıl yapmış nonrmal doğumu.

hayırlı ve uzun bir ömür sür e mi :) durum aynen böyle. a.s.

benim bugün 32 gün oldu doğum yapalı 40ı bekliyoruz bakalım test etcez artık :)) o bişe deilde makatta çatlak kötü oluyor normal doğumdan sonra!!

Hanimlar ben vajinanin genislemesi diye bir olay ilk defa bu forumda duydum- okudum.
ben 3 normal dogum yaptim boyle bir sey olsaydi esimden duyardim. tabi herkes bir olmayabilir.

benim ablamın görümcesi normal doğum yapmıştı bu konuyu konuşuyoduk aman bi dikiş fazladan attırırsın mis gibi olur demişti baya gülmüştük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

isini hakkiyla yapan ve acele etmeyen bir doktor yaptirirsa dogumu sorun olacagini sanmiyorum,genelde bu tur sorunlar zamani gelmeden ikinmaktan ve acelecilikten oluyor,hersey normal akisinda ilerlerse sorun olmaz.Dogumdan bir sure sonra da hersey eski aline gelir.

kızlar ben küçük bişey anlatım işte adamın biri karısının doğumuna girior ve o anı o rahmin genişlemesini her şeyi görünce krısıyla bidaha birlikte olmak istemior kadın da kaynanasına anltıo durumu kaynanasıda yemek yerlerken bbir kase bal istio bak oğul kadın cinsel organı bala benzer içine ekmeği bandırınca nasıl açılıor sonra eski halini alıorsa karında eskisi gibidir dior bu bir örnekti demek bişey olmuormuş
opuyorumnanaktan

kızlar ben küçük bişey anlatım işte adamın biri karısının doğumuna girior ve o anı o rahmin genişlemesini her şeyi görünce krısıyla bidaha birlikte olmak istemior kadın da kaynanasına anltıo durumu kaynanasıda yemek yerlerken bbir kase bal istio bak oğul kadın cinsel organı bala benzer içine ekmeği bandırınca nasıl açılıor sonra eski halini alıorsa karında eskisi gibidir dior bu bir örnekti demek bişey olmuormuş
opuyorumnanaktan

bende normal doğum yaptığımda eşimden çekindim annemde bana aynısını sölemişti..buraya yazayım diyordum sen yazmışsın zaten..:))

ama benim 6 aylık bebekti küçüktü bir sorun olmadı dikişte yok..ama bu sefer ne olacak bilmiyorum..

isini hakkiyla yapan ve acele etmeyen bir doktor yaptirirsa dogumu sorun olacagini sanmiyorum,genelde bu tur sorunlar zamani gelmeden ikinmaktan ve acelecilikten oluyor,hersey normal akisinda ilerlerse sorun olmaz.Dogumdan bir sure sonra da hersey eski aline gelir.

söylediklerinize aynen katılıyorum.

benim bugün 32 gün oldu doğum yapalı 40ı bekliyoruz bakalım test etcez artık :)) o bişe deilde makatta çatlak kötü oluyor normal doğumdan sonra!!

sana katılıyorum ben doğum yapmadım ama doktorum beni uyardı bu konuda...fissür ameliyatı olan birisi olarak hiç riske atamıycam çünkü ikinci bir ameliyat olmak istemiyorum :(((çünkü her ameliyat bi öncekine göre daha zor oluyormuş.

ben de normal doğum yaptım..doğumdan sonra hemen ayağa kalktım..öyle genişleme falan olmuyor ben de doğumdan önce korkuyordum bundan cinsel anlamda sorun olur zannediyorrdum çok şükür hiç bir şey olmadı..hatta eskisinden daha iyiydi:kedi:

ben normal doğum yaptım ben
doğumum çok kolaydı ama dikişlerimde sıkıntı yaşadım 10 sürekli yattım bebeişim yatarak emizridim 10 boyunca kuzumu ben giydirememdim
cinsel hayatsa kısa sürede düzeliyor sarkma felan bende olmadı ama olan arkadaşlar var sanırım

olan vardır kişiden kişiye değişir ama eşinizle konusun paylaşın sıkıntılarınızı...
Peygamber efendimize sormuşlar bu konuyuda Peygamber efendimiz bal almış eline bi parmak atmış bak demiş iz kaldı ama dur demiş bekle saniyede boşluk dolmuş ve demişki Allah da kadınları böyle yarattı.... benım 10. ayın sonunda dogumum var bende bu konuda çok terettütteydim ama bunu okuyunca vede eşimle paylaşınca butun sıkıntılarım gecti....

iki normal doğum yaptım ilk defa duyuyorum nereden de duyuveriyorsunuz bunları.bende hiç öyle birşey olmadı çok şükür.ammman bilmemek daha iyiymiş.3.doğumum var şimdi birşeyi daha kafama soktunuz. sıkıntımız yok gibi .kızlar ne olcak bizim bu halimizkafamçokkarıştı

bende normal doğum yaptım hiç öyle bişey olmuyo hatta dikişlerden mi bilmem daha bi sıkı:)öyle sarkma markma yok bu konu yüzündn bence normal doğumdan vazgeçmeyin o anı yaşayın heralde hayatta yaşayabiliceğiniz en acılı ama bi okadarda en güzel tarifi imkansız bişey doğum kesinlikle her kadın yaşamalı diye düşünüyorum.

Back
X