Doğuma Hazırlık normal dogumu tetikleyen yontemler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blackangel20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
19
4
36
38
Iyi aksamlar arkadaslar. 38+2 gunluk hamileyim. Insallah normal dogum yapacagim.iliskiden sonra dogumun bazen baslayacagini duymustum. Boyle birseyle karsilasan yada baska yontemler bileniniz var mi. Insan son gunlere girince daha bir sabirsizlaniyor ve hemen bebis gelsin istiyor.

Canım bekle neden acele ediyorsun bu kadar dayanmışsın :)
O geleceği zamanı bilir. Ama yürüyüş yapmak işe yarıyor diye biliyorum

Ben dişetleriyle.ilgili.bi hastaneye gitmiştim ordaki doktor söylemişti. Ayaklarınızın topuğa doğru olan kısmına 3_4 dakıka bastırmanız dişeti ağrınızı azaltıcaktır dedi baş parmak tarafından olan oyuk kısma . Ama hamılelerin kesinlikle yapmamasını çünkü doğumu başlatmaya yardmcı olan bişeylee varmış . Ben 4 aylık hamıleydım gittiğimde korkudan cesaret edemedim bile . Bence sizde denemeyin :) daha günü var dır ufaklığın

Iyi aksamlar arkadaslar. 38+2 gunluk hamileyim. Insallah normal dogum yapacagim.iliskiden sonra dogumun bazen baslayacagini duymustum. Boyle birseyle karsilasan yada baska yontemler bileniniz var mi. Insan son gunlere girince daha bir sabirsizlaniyor ve hemen bebis gelsin istiyor.
Tatlım bende 38+2yim :) bugün doktordan geldim. Göğüs uçlarına masaj yapmamı, sık ilişkiye girmemi,ananas ve hurma yememi söyledi. Benim 2 cm açılmam varmış. Pazartesi tekrar gidicem bakalım :)

Tatlım bende 38+2yim :) bugün doktordan geldim. Göğüs uçlarına masaj yapmamı, sık ilişkiye girmemi,ananas ve hurma yememi söyledi. Benim 2 cm açılmam varmış. Pazartesi tekrar gidicem bakalım :)
Hurma yiyorum papatya cayi falan iciyorum ama demekki daha zamani var. Senin cinsiyeti ne?

Back
X