Normal gebelik testi

aydodo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
1.716
1.855
333
34
Ankara
Kızlar trasnferle birlikte 11.gün erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı adetime 2 gün var bugün sağlık ocağına gidip kan verdim ama doktor pazartesiye kalabilir sonuçlar dedi bende dedim bitane normal test alıyım yapıyım ikinci çizgi hemen çıktı daha önce kimyasal yaşadım korkuyorum bel ağrısı dışında belirtimde yok heyecanliyim ama bir yanım da tuhaf kimyasal olsa koyu olur muydu bu kadar bakar misiniz

Eklentiler

• 20221007_100806.webp
    20221007_100806.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar trasnferle birlikte 11.gün erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı adetime 2 gün var bugün sağlık ocağına gidip kan verdim ama doktor pazartesiye kalabilir sonuçlar dedi bende dedim bitane normal test alıyım yapıyım ikinci çizgi hemen çıktı daha önce kimyasal yaşadım korkuyorum bel ağrısı dışında belirtimde yok heyecanliyim ama bir yanım da tuhaf kimyasal olsa koyu olur muydu bu kadar bakar misiniz
Bunu 2 güne 1 kan vermeden anlayamazsınız sanırım.

Kan verdim pazartesiye kalabilir doktor bakalım hayırlısı umarım sağlıklı şekilde ilerler kötü tecrübeler yaşayınca insan düşünüyor istr istemez teşekkürler
Mübarek günde gönlünüze göre olsun inşallah 🧿🤩

Gözün aydın var cnm valla belirti arama cnm seni anlıyorum yaşanmışliktn dolayı korkuyorsun ama korkma bnm de 7+2 hamileyim hiç bir belirti yok daha da hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲

Gözün aydın var cnm valla belirti arama cnm seni anlıyorum yaşanmışliktn dolayı korkuyorsun ama korkma bnm de 7+2 hamileyim hiç bir belirti yok daha da hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
Teşekkür ederim evet korku var malesef belirti olmaması daha dikkatimi çekiyor gerçekten sizde suan da da mi yok

Teşekkür ederim evet korku var malesef belirti olmaması daha dikkatimi çekiyor gerçekten sizde suan da da mi yok
Gerçekten yok o sadece psikolojik birşey eyer gidip bebeğimin kalp atışını keseyi görmeseydim inanmazdım tek iki belirtim çoktu oda koku hassasiyeti ikide uyku daha yeni yeni o aldığım kokular midemi bulandırıyor bide göğsüm bu hafta hasas oldu oda artk 7+2 oldum cnm

Back
X