Normal konı

kedisrt

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
20
1
6
35
Gebelik testi silik çıktı kan verdim değerim u şekilde gebelik varmı

Eklentiler

• F789695B-774A-4432-BD8A-10A71BE6061C.webp
    F789695B-774A-4432-BD8A-10A71BE6061C.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 113
Adetim 15 gün gecikti test yaptım iki tane farklı ikiside silik çıktı kan verdim böyle çıktı

İkinin referans değerinde farklı yazıyor onlar ne demek birinde gebe değil yazıyor diğerinde haftalık yazıyor 🌸
Haftalık yazan kısımda gebe olmanız durumunda içinde bulunduğunuz haftaya göre olması gereken beta HCG değerleri yazıyor bildiğim kadarıyla. Zaten o kısım referans değer olarak belirtilmiş, sizin sonuç kısmına bakmanız gerekiyor. Sonuç kısmında üstte 0,1 iken ikinci testte 0,16 olarak gözüküyor sanırım. Normalde düzenli regl görüyor iseniz kadın doğum doktoruna muayene olun, umarım her şey gönlünüzce olur

Haftalık yazan kısımda gebe olmanız durumunda içinde bulunduğunuz haftaya göre olması gereken beta HCG değerleri yazıyor bildiğim kadarıyla. Zaten o kısım referans değer olarak belirtilmiş, sizin sonuç kısmına bakmanız gerekiyor. Sonuç kısmında üstte 0,1 iken ikinci testte 0,16 olarak gözüküyor sanırım. Normalde düzenli regl görüyor iseniz kadın doğum doktoruna muayene olun, umarım her şey gönlünüzce olur
Adetim çok düzensin en son adetim üstünden 14 gün geçti az önce test yaptım böyle çıktı

Back
X