Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır. Sonucunuz 0.16 çıkmış. 5 in üstü olması gerekiyor en azGebelik testi silik çıktı kan verdim değerim u şekilde gebelik varmı
O değil üsttesiniz yeni yaptımHayır. Sonucunuz 0.16 çıkmış. 5 in üstü olması gerekiyor en az
Üstteki de 0.1 ne değişmiş?O değil üsttesiniz yeni yaptım
İkinin referans değerinde farklı yazıyor onlar ne demek birinde gebe değil yazıyor diğerinde haftalık yazıyorÜstteki de 0.1 ne değişmiş?
Haftalık yazan kısımda gebe olmanız durumunda içinde bulunduğunuz haftaya göre olması gereken beta HCG değerleri yazıyor bildiğim kadarıyla. Zaten o kısım referans değer olarak belirtilmiş, sizin sonuç kısmına bakmanız gerekiyor. Sonuç kısmında üstte 0,1 iken ikinci testte 0,16 olarak gözüküyor sanırım. Normalde düzenli regl görüyor iseniz kadın doğum doktoruna muayene olun, umarım her şey gönlünüzce olurİkinin referans değerinde farklı yazıyor onlar ne demek birinde gebe değil yazıyor diğerinde haftalık yazıyor![]()
Hayir, ne yazik ki gebelik yokGebelik testi silik çıktı kan verdim değerim u şekilde gebelik varmı
Referans değeri gebeliğin kesinliği için en az 25 olmalı.İkinin referans değerinde farklı yazıyor onlar ne demek birinde gebe değil yazıyor diğerinde haftalık yazıyor![]()
Malesef canım gebelik yokGebelik testi silik çıktı kan verdim değerim u şekilde gebelik varmı
Adetim çok düzensin en son adetim üstünden 14 gün geçti az önce test yaptım böyle çıktıHaftalık yazan kısımda gebe olmanız durumunda içinde bulunduğunuz haftaya göre olması gereken beta HCG değerleri yazıyor bildiğim kadarıyla. Zaten o kısım referans değer olarak belirtilmiş, sizin sonuç kısmına bakmanız gerekiyor. Sonuç kısmında üstte 0,1 iken ikinci testte 0,16 olarak gözüküyor sanırım. Normalde düzenli regl görüyor iseniz kadın doğum doktoruna muayene olun, umarım her şey gönlünüzce olur
Yaa bakacak olan yokmu lütfenAdetim çok düzensin en son adetim üstünden 14 gün geçti az önce test yaptım böyle çıktı
Test sonucu ekli değil mesajınızdaYaa bakacak olan yokmu lütfen![]()